•
    Wedstrijd afgelopen, Tottenham Hotspur 1, Wolverhampton Wanderers 2.

DOELPUNT WOLVES!

• 62'
      Doelpunt! Tottenham Hotspur 1, Wolverhampton Wanderers 2. Schot met rechts van João Gomes (Wolverhampton Wanderers) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Pedro Neto na een snelle counter.
  • 62'
    Corner voor Tottenham Hotspur. De bal gaat via Nélson Semedo over de achterlijn.
  • 62'
    Doelpoging van Dejan Kulusevski (Tottenham Hotspur)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ben Davies.
  • 59'
    Corner voor Tottenham Hotspur. De bal gaat via José Sá over de achterlijn.
  • 59'
    Schot met links van Dejan Kulusevski (Tottenham Hotspur) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Ben Davies.
  • 57'
    Overtreding van Hwang Hee-Chan (Wolverhampton Wanderers).
  • 57'
    Micky van de Ven (Tottenham Hotspur) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 55'
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Micky van de Ven over de achterlijn.
  • 55'
    Schot met links van Pablo Sarabia (Wolverhampton Wanderers) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Nélson Semedo met een voorzet.
  • 52'
    Overtreding van Toti (Wolverhampton Wanderers).
  • 52'
    Emerson Royal (Tottenham Hotspur) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 49'
    Overtreding van Pablo Sarabia (Wolverhampton Wanderers).
  • 49'
    Ben Davies (Tottenham Hotspur) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 48'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Richarlison (Tottenham Hotspur) van heel dichtbij gaat bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek. Op aangeven van James Maddison met een voorzet uit een corner.
  • 47'
    Corner voor Tottenham Hotspur. De bal gaat via Maximilian Kilman over de achterlijn.
  • 46'
    Buitenspel Tottenham Hotspur. Dejan Kulusevski met de pass, maar Richarlison staat buitenspel.
  • 46'
    Buitenspel Tottenham Hotspur. Emerson Royal met de pass, maar Richarlison staat buitenspel.

DOELPUNT TOTTENHAM!

• 45'
      Doelpunt! Tottenham Hotspur 1, Wolverhampton Wanderers 1. Schot met links van Dejan Kulusevski (Tottenham Hotspur) vanaf de rechterkant van het doelgebied in het midden van het doel.
  • 45'
      Tweede helft begint Tottenham Hotspur 0, Wolverhampton Wanderers 1.

• 45' +4
      Eerste helft afgelopen, Tottenham Hotspur 0, Wolverhampton Wanderers 1.
  • 45' +3
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Pablo Sarabia (Wolverhampton Wanderers) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Rayan Aït-Nouri.