•
    Wedstrijd voorbij, Nantes 0, Paris Saint-Germain 3.

DOELPUNT PSG!

• 64'
    Doelpunt! Nantes 0, Paris Saint-Germain 2. Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) benut de penalty met een Schot met rechts in de rechterbenedenhoek.
  • 62'
    Strafschop veroorzaakt door Jean-Charles Castelletto (Nantes) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 62'
    Strafschop Paris Saint-Germain. Kylian Mbappé lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 60'
    Jean-Charles Castelletto (Nantes) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 60'
    Overtreding van Kays Ruiz-Atil (Paris Saint-Germain).
  • 57'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ander Herrera (Paris Saint-Germain) van buiten het strafschopgebied te hoog uit een corner.
  • 57'
    Corner voor Paris Saint-Germain. Veroorzaakt door Charles Traoré.
  • 54'
    Schot met rechts van Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Pablo Sarabia.
  • 52'
    Corner voor Paris Saint-Germain. Veroorzaakt door Jean-Charles Castelletto.
  • 51'
    Overtreding van Marcus Coco (Nantes).
  • 51'
    Rafinha (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 50'
    Doelpoging van Rafinha (Paris Saint-Germain)! Schot met links vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant geblokt.
  • 50'

• 46'
      Doelpunt! Nantes 0, Paris Saint-Germain 1. Schot met links van Ander Herrera (Paris Saint-Germain) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Kylian Mbappé.
  • 45'
      Tweede helft begint Nantes 0, Paris Saint-Germain 0.
  • 45'
       Wissel bij Paris Saint-Germain. Kays Ruiz-Atil komt in de plaats van Moise Kean.