•
    Wedstrijd afgelopen, Rennes 1, Paris Saint-Germain 0.

DOELPUNT RENNES!

• 64'
      Doelpunt! Rennes 1, Paris Saint-Germain 0. Schot met links van Hamari Traoré (Rennes) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Adrien Truffert.
  • 63'
  • 63'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Désiré Doué (Rennes).
  • 63'
    Wedstrijd onderbroken (Paris Saint-Germain).
  • 63'
    Désiré Doué (Rennes) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 62'
    Lovro Majer (Rennes) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 62'
    Overtreding van Vitinha (Paris Saint-Germain).
  • 58'
    Corner voor Rennes. De bal gaat via Sergio Ramos over de achterlijn.
  • 58'
    Doelpoging van Lovro Majer (Rennes)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 57'
  • 57'
    Arnaud Kalimuendo (Rennes) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 55'
    Buitenspel Rennes. Lovro Majer met de pass, maar Amine Gouiri staat buitenspel.
  • 55'
    Schot met links van Lovro Majer (Rennes) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 55'
       Wissel bij Paris Saint-Germain. Achraf Hakimi komt in het veld voor Nordi Mukiele , die niet verder kan door een blessure.
  • 54'
       Wissel bij Paris Saint-Germain. Kylian Mbappé komt in het veld voor Hugo Ekitike.
  • 54'
  • 54'
    Désiré Doué (Rennes) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 52'
    Buitenspel Paris Saint-Germain. Lionel Messi met de pass, maar Nordi Mukiele staat buitenspel.
  • 49'
    Corner voor Rennes. De bal gaat via Danilo Pereira over de achterlijn.
  • 47'
    Buitenspel Paris Saint-Germain. Vitinha met de pass, maar Sergio Ramos staat buitenspel.
  • 47'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Lovro Majer over de achterlijn.