Wedstrijd afgelopen, Paris Saint-Germain 0, Lorient 0.

• 90' +5
      Tweede helft afgelopen, Paris Saint-Germain 0, Lorient 0.
  • 90' +4
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Manuel Ugarte (Paris Saint-Germain) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek. Op aangeven van Hugo Ekitike.
  • 90' +4
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Carlos Soler (Paris Saint-Germain) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Achraf Hakimi met een voorzet.
  • 90' +1
    Schot met rechts van Carlos Soler (Paris Saint-Germain) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Fabián Ruiz.
  • 89'
    Darline Yongwa (Lorient) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 89'
    Overtreding van Hugo Ekitike (Paris Saint-Germain).
  • 88'
  • 87'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Ibrahima Koné (Lorient).
  • 86'
    Ibrahima Koné (Lorient) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 86'
    Overtreding van Milan Skriniar (Paris Saint-Germain).
  • 84'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Théo Le Bris over de achterlijn.
  • 81'
       Wissel bij Paris Saint-Germain. Marquinhos komt in het veld voor Lucas Hernández.
  • 81'
       Wissel bij Paris Saint-Germain. Hugo Ekitike komt in het veld voor Lee Kang-In.
  • 78'
       Wissel bij Lorient. Darline Yongwa komt in het veld voor Vincent Le Goff.
  • 77'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Gonçalo Ramos (Paris Saint-Germain) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Carlos Soler met een voorzet.
  • 76'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Bamo Meïté over de achterlijn.
  • 75'
    Schot met rechts van Fabián Ruiz (Paris Saint-Germain) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 75'
  • 73'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Gédéon Kalulu (Lorient).
  • 71'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Carlos Soler (Paris Saint-Germain) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Achraf Hakimi met een voorzet.
  • 70'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Julien Ponceau (Lorient) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel uit een corner.
  • 69'
    Corner voor Lorient. De bal gaat via Danilo Pereira over de achterlijn.
  • 69'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Romain Faivre (Lorient) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Théo Le Bris.
  • 68'
    Doelpoging van Manuel Ugarte (Paris Saint-Germain)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Fabián Ruiz.
  • 68'
       Wissel bij Paris Saint-Germain. Carlos Soler komt in het veld voor Marco Asensio.
  • 67'
       Wissel bij Paris Saint-Germain. Fabián Ruiz komt in het veld voor Vitinha.
  • 67'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Gédéon Kalulu over de achterlijn.
  • 65'
    Laurent Abergel (Lorient) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 65'
    Overtreding van Achraf Hakimi (Paris Saint-Germain).
  • 65'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Gonçalo Ramos (Paris Saint-Germain) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Lucas Hernández met een voorzet.
  • 59'
    Overtreding van Julien Ponceau (Lorient).
  • 59'
    Manuel Ugarte (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 58'
       Wissel bij Lorient. Julien Ponceau komt in het veld voor Jean-Victor Makengo.
  • 58'
       Wissel bij Lorient. Ibrahima Koné komt in het veld voor Bamba Dieng.
  • 56'
    Corner voor Lorient. De bal gaat via Manuel Ugarte over de achterlijn.
  • 53'
    Doelpoging van Lee Kang-In (Paris Saint-Germain)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Vitinha.
  • 51'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Vitinha (Paris Saint-Germain) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek. Op aangeven van Achraf Hakimi.
  • 51'
    Doelpoging van Bamba Dieng (Lorient)! Schot met rechts van meer dan 30 meter wordt geblokt. Op aangeven van Laurent Abergel.
  • 47'
  • 46'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Gonçalo Ramos (Paris Saint-Germain) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Lee Kang-In met een voorzet uit een corner.
  • 46'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Vincent Le Goff over de achterlijn.
  • 46'
    Doelpoging van Lee Kang-In (Paris Saint-Germain)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt.