NSK Olimpiiskyi Kyiv (Kiev), Oekraïne

Live verslag Dynamo Kyiv - Ferencváros

DOELPUNT DYNAMO KYIV!

• 59'
      Doelpunt! Dynamo Kiev 1, Ferencvárosi TC 0. Kopbal van Denys Popov (Dynamo Kiev) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Tomasz Kedziora met een kopbal vanuit een dood spelmoment.
  • 58'
      Miha Blazic (Ferencvárosi TC) krijgt een gele kaart vanwege hands.
  • 57'
    Hands van Miha Blazic (Ferencvárosi TC).
  • 57'
    Schot met links van Viktor Tsygankov (Dynamo Kiev) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Vitalii Mykolenko met een voorzet.
  • 56'
    Overtreding van Aïssa Bilal Laidouni (Ferencvárosi TC).
  • 56'
    Serhiy Sydorchuk (Dynamo Kiev) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 54'
    Schot met rechts van Tokmac Chol Nguen (Ferencvárosi TC) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Oleksandr Zubkov met een steekpass.
  • 51'
    Doelpoging van Oleksandr Zubkov (Ferencvárosi TC)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Tokmac Chol Nguen.
  • 48'
    Doelpoging van Benjamin Verbic (Dynamo Kiev)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied geblokt.
  • 47'
    Corner voor Dynamo Kiev. Veroorzaakt door Lasha Dvali.
  • 46'
      Ihor Kharatin (Ferencvárosi TC) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 46'
    Viktor Tsygankov (Dynamo Kiev) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.