Eerste helft afgelopen, Real Madrid 0, Sheriff Tiraspol 1.
  • 44'
      Edmund Addo (Sheriff Tiraspol) krijgt een gele kaart.
  • 44'
    Federico Valverde (Real Madrid) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 44'
    Overtreding van Edmund Addo (Sheriff Tiraspol).
  • 42'
    Corner voor Real Madrid. De bal gaat via Danilo Arboleda Hurtado over de achterlijn.
  • 42'
    Schot met rechts van Casemiro (Real Madrid) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Vinícius Júnior.
  • 40'
    Overtreding van Casemiro (Real Madrid).
  • 40'
    Edmund Addo (Sheriff Tiraspol) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 40'
    Corner voor Real Madrid. De bal gaat via Georgios Athanasiadis over de achterlijn.
  • 40'
    Schot met rechts van Eden Hazard (Real Madrid) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Nacho.
  • 38'
      Casemiro (Real Madrid) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 38'
  • 38'
    Dimitris Kolovos (Sheriff Tiraspol) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 37'
    Overtreding van Jasurbek Yakhshiboev (Sheriff Tiraspol).
  • 37'
    Eder Militão (Real Madrid) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 36'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Karim Benzema (Real Madrid) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Eden Hazard.
  • 35'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Nacho (Real Madrid) vanaf de rechterkant van het doelgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts.
  • 35'
    Schot met rechts van Eden Hazard (Real Madrid) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Karim Benzema.
  • 34'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Vinícius Júnior (Real Madrid) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Casemiro.
  • 34'
    Doelpoging van Karim Benzema (Real Madrid)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Federico Valverde met een kopbal.
  • 33'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Karim Benzema (Real Madrid) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de rechterbovenhoek. Op aangeven van Miguel Gutiérrez met een voorzet.
  • 31'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Jasurbek Yakhshiboev (Sheriff Tiraspol) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Frank Andersson Castañeda Velez.
  • 30'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Miguel Gutiérrez (Real Madrid) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat te hoog.