DOELPUNT LAZIO!

EIGEN DOELPUNT!

DOELPUNT BAYERN MüNCHEN!

• 41'
      Doelpunt! Lazio 0, FC Bayern München 3. Schot met rechts van Leroy Sané (FC Bayern München) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel na een snelle counter.
  • 41'
    Schot met links van Kingsley Coman (FC Bayern München) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 38'
    Corner voor Lazio. De bal gaat via David Alaba over de achterlijn.
  • 38'
    Doelpoging van Ciro Immobile (Lazio)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Senad Lulic.
  • 36'
    Buitenspel Lazio. Sergej Milinkovic-Savic met de pass, maar Ciro Immobile staat buitenspel.
  • 35'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Patric (Lazio) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Luis Alberto.
  • 34'
    Schot met rechts van Robert Lewandowski (FC Bayern München) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 30'
       Wissel bij Lazio. Senad Lulic komt in het veld voor Mateo Musacchio.
  • 29'
    Buitenspel Lazio. Ciro Immobile met de pass, maar Joaquín Correa staat buitenspel.
  • 27'
      Luis Alberto (Lazio) krijgt een gele kaart.
  • 27'
    (FC Bayern München) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 27'
    Luis Alberto (Lazio).
  • 26'
    Ciro Immobile (Lazio) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 26'
    Overtreding van Leon Goretzka (FC Bayern München).
  • 25'
    Overtreding van Niklas Süle (FC Bayern München).
  • 25'
    Luis Alberto (Lazio) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 25'
    Schot met links van Sergej Milinkovic-Savic (Lazio) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Adam Marusic.