Wedstrijd afgelopen, Manchester United 0, Atlético Madrid 1.

• 45' +1
      Eerste helft afgelopen, Manchester United 0, Atlético Madrid 1.
  • 45' +1
    Kopbal van Raphaël Varane (Manchester United) gered door de keeper! De poging van heel dichtbij werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Harry Maguire met een kopbal.
  • 45' +1
    Corner voor Manchester United. De bal gaat via Jan Oblak over de achterlijn.
  • 45' +1
    Schot met rechts van Bruno Fernandes (Manchester United) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Diogo Dalot.
  • 44'
    Overtreding van Héctor Herrera (Atlético Madrid).
  • 44'
    Fred (Manchester United) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 43'
    Renan Lodi (Atlético Madrid) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 43'
    Overtreding van Diogo Dalot (Manchester United).
  • 42'
      Rodrigo De Paul (Atlético Madrid) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 42'
    Overtreding van Rodrigo De Paul (Atlético Madrid).
  • 42'
    Cristiano Ronaldo (Manchester United) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.