Wedstrijd afgelopen, Real Madrid 2, Sjachtar Donetsk 1.

Eerste helft afgelopen, Real Madrid 2, Sjachtar Donetsk 1.
  • 45' +1
    Corner voor Sjachtar Donetsk. De bal gaat via Éder Militão over de achterlijn.
  • 43'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Vinícius Júnior (Real Madrid) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts.
  • 43'
    Schot met rechts van Karim Benzema (Real Madrid) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Federico Valverde.
  • 42'
    Corner voor Sjachtar Donetsk. De bal gaat via David Alaba over de achterlijn.
  • 42'
    Doelpoging van Marian Shved (Sjachtar Donetsk)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Yukhym Konoplya.
  • 41'
    Overtreding van Ferland Mendy (Real Madrid).
  • 41'
    Marian Shved (Sjachtar Donetsk) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

DOELPUNT SHAKHTAR D!

• 38'
      Doelpunt! Real Madrid 2, Sjachtar Donetsk 1. Schot met links van Oleksandr Zubkov (Sjachtar Donetsk) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Bohdan Mykhailichenko met een voorzet.
  • 37'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Vinícius Júnior (Real Madrid) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Rodrygo na een snelle counter.
  • 36'
    Overtreding van Marian Shved (Sjachtar Donetsk).
  • 36'
    Toni Kroos (Real Madrid) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 35'
    Overtreding van Bohdan Mykhailichenko (Sjachtar Donetsk).
  • 35'
    Federico Valverde (Real Madrid) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 35'
    Schot met links van Mykhailo Mudryk (Sjachtar Donetsk) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Heorhii Sudakov met een steekpass.
  • 34'
    Oleksandr Zubkov (Sjachtar Donetsk) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 34'
    Overtreding van Éder Militão (Real Madrid).
  • 34'
    Schot met links van Karim Benzema (Real Madrid) gered door de keeper! De poging van heel dichtbij werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van David Alaba.
  • 33'
    Corner voor Real Madrid. De bal gaat via Anatoliy Trubin over de achterlijn.
  • 33'
    Schot met links van Vinícius Júnior (Real Madrid) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Karim Benzema.
  • 31'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Marian Shved (Sjachtar Donetsk) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Yukhym Konoplya.
  • 31'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Karim Benzema (Real Madrid) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Federico Valverde met een voorzet.
  • 30'
    Doelpoging van Vinícius Júnior (Real Madrid)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 30'
  • 29'
    Schot met rechts van Federico Valverde (Real Madrid) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Vinícius Júnior.