Live verslag Tottenham - Frankfurt

• 90' +5
      Tweede helft afgelopen, Tottenham Hotspur 3, Eintracht Frankfurt 2.
  • 90' +4
    Schot met rechts van Faride Alidou (Eintracht Frankfurt) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 90' +3
    Buitenspel Tottenham Hotspur. Davinson Sánchez met de pass, maar Lucas Moura staat buitenspel.
  • 90' +1
    Penalty gemist. Slecht genomen penalty van Harry Kane (Tottenham Hotspur) Schot met rechts te hoog. Harry Kane kan hier niet tevreden mee zijn.
  • 90'
      Hrvoje Smolcic (Eintracht Frankfurt) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 90'
    Strafschop Tottenham Hotspur. Bryan Gil lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 90'
    Strafschop veroorzaakt door Hrvoje Smolcic (Eintracht Frankfurt) na een overtreding in het strafschopgebied.

DOELPUNT FRANKFURT!

DOELPUNT TOTTENHAM!

• 35'
      Doelpunt! Tottenham Hotspur 3, Eintracht Frankfurt 1. Schot met links van Son Heung-Min (Tottenham Hotspur) vanuit het midden van het strafschopgebied hoog in het midden van het doel. Op aangeven van Pierre-Emile Højbjerg met een voorzet.
  • 34'
    Schot met links van Son Heung-Min (Tottenham Hotspur) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Richarlison met een kopbal.
  • 31'
    Doelpoging van Djibril Sow (Eintracht Frankfurt)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Christopher Lenz met een voorzet.
  • 31'
    Corner voor Eintracht Frankfurt. De bal gaat via Hugo Lloris over de achterlijn.
  • 31'
    Schot met rechts van Jesper Lindstrøm (Eintracht Frankfurt) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Kristijan Jakic.