Live verslag Salzburg - Benfica

DOELPUNT BENFICA!

DOELPUNT SALZBURG!

• 45'
      Doelpunt! Red Bull Salzburg 0, Benfica 2. Schot met rechts van Rafa (Benfica) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Ángel Di María met een steekpass.
  • 44'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Nene Dorgeles (Red Bull Salzburg) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Luka Sucic met een steekpass.
  • 43'
    Schot met rechts van Nene Dorgeles (Red Bull Salzburg) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Luka Sucic.
  • 42'
    Strahinja Pavlovic (Red Bull Salzburg) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 42'
    Overtreding van Rafa (Benfica).
  • 41'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Lucas Gourna-Douath (Red Bull Salzburg) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Strahinja Pavlovic.
  • 39'
    Schot met rechts van Petar Ratkov (Red Bull Salzburg) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 38'
    Doelpoging van Petar Ratkov (Red Bull Salzburg)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Amar Dedic.