•
    Wedstrijd afgelopen, Silkeborg 5, Steaua Boekarest 0.

DOELPUNT SILKEBORG!

• 34'
    Doelpunt! Silkeborg 3, Steaua Boekarest 0. Nicklas Helenius (Silkeborg) benut de penalty met een Schot met rechts in de linkerbenedenhoek.
  • 33'
      David Miculescu (Steaua Boekarest) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 33'
    Strafschop Silkeborg. Lukas Engel lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 33'
    Strafschop veroorzaakt door David Miculescu (Steaua Boekarest) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 28'
    Buitenspel Steaua Boekarest. Octavian Popescu met de pass, maar Andrei Dumiter staat buitenspel.
  • 26'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Marco Dulca (Steaua Boekarest) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Razvan Oaida.
  • 25'
    Doelpoging van Anders Klynge (Silkeborg)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Sebastian Jørgensen.
  • 23'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Andrei Dumiter (Steaua Boekarest) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Marco Dulca.
  • 23'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Kasper Kusk (Silkeborg) van buiten het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Mark Brink uit een corner.
  • 23'
    Corner voor Silkeborg. De bal gaat via Joyskim Dawa over de achterlijn.
  • 22'
    Buitenspel Silkeborg. Lukas Engel met de pass, maar Anders Klynge staat buitenspel.
  • 22'
    Overtreding van Marco Dulca (Steaua Boekarest).
  • 22'
    Sebastian Jørgensen (Silkeborg) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 21'
    Doelpoging van Kasper Kusk (Silkeborg)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Sebastian Jørgensen.
  • 19'
    Doelpoging van Sebastian Jørgensen (Silkeborg)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 19'
    Doelpoging van Nicklas Helenius (Silkeborg)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Lukas Engel met een voorzet.
  • 17'
    Doelpoging van Octavian Popescu (Steaua Boekarest)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 16'
    Overtreding van Anders Klynge (Silkeborg).
  • 16'
    Octavian Popescu (Steaua Boekarest) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 14'
      Marco Dulca (Steaua Boekarest) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 9'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Octavian Popescu (Steaua Boekarest) van links, vanaf grote afstand gaat bijna raak, maar net naast de rechterbovenhoek. Op aangeven van Bogdan Rusu.

• 6'
      Doelpunt! Silkeborg 2, Steaua Boekarest 0. Schot met links van Kasper Kusk (Silkeborg) van buiten het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Sebastian Jørgensen.
  • 5'
    Overtreding van Kasper Kusk (Silkeborg).
  • 5'
    Octavian Popescu (Steaua Boekarest) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 4'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van David Miculescu (Steaua Boekarest) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Denis Harut.