Wedstrijd afgelopen, Villarreal 5, Austria Wien 0.

Tweede helft afgelopen, Villarreal 5, Austria Wien 0.
  • 88'
    Daniel Parejo (Villarreal) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

DOELPUNT VILLARREAL!

• 87'
      Doelpunt! Villarreal 5, Austria Wien 0. Schot met rechts van José Morales (Villarreal) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Daniel Parejo met een steekpass.
  • 86'
    met een doelpoging van Lukas Mühl (Austria Wien) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Romeo Vucic met een voorzet.
  • 86'
    Corner voor Austria Wien. De bal gaat via Yeremi Pino over de achterlijn.
  • 85'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van José Morales (Villarreal) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Giovani Lo Celso.
  • 81'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Reinhold Ranftl (Austria Wien) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Manfred Fischer.
  • 80'
       Wissel bij Austria Wien. Romeo Vucic komt in het veld voor Matthias Braunöder.

• 79'
      Doelpunt! Villarreal 4, Austria Wien 0. Schot met links van José Morales (Villarreal) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Etienne Capoue.
  • 77'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Georg Teigl (Austria Wien) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Lucas Galvão.

• 42'
      Doelpunt! Villarreal 2, Austria Wien 0. Schot met rechts van Arnaut Danjuma (Villarreal) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Álex Baena.
  • 41'
      Dario Kreiker (Austria Wien) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 41'
    Overtreding van Dario Kreiker (Austria Wien).
  • 41'
    Samuel Chukwueze (Villarreal) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 37'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Arnaut Danjuma (Villarreal) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Nicolas Jackson na een snelle counter.
  • 35'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Dominik Fitz (Austria Wien) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van James Holland.
  • 34'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Manu Morlanes (Villarreal) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Samuel Chukwueze.
  • 33'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Lucas Galvão (Austria Wien) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog uit een corner.
  • 33'
    Corner voor Austria Wien. De bal gaat via Álex Baena over de achterlijn.
  • 31'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Nicolas Jackson (Villarreal) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Arnaut Danjuma na een snelle counter.
  • 28'
    Overtreding van Aleksandar Jukic (Austria Wien).
  • 28'
    Álex Baena (Villarreal) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 27'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Schot met rechts van Dominik Fitz (Austria Wien) van buiten het strafschopgebied uit een directe vrije trap.
  • 25'
    Dominik Fitz (Austria Wien) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 25'
    Overtreding van Francis Coquelin (Villarreal).
  • 24'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Samuel Chukwueze (Villarreal) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek.
  • 23'
    Buitenspel Austria Wien. Matthias Braunöder met de pass, maar Muharem Huskovic staat buitenspel.
  • 22'
    Overtreding van Aïssa Mandi (Villarreal).
  • 22'
    Dominik Fitz (Austria Wien) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 22'
    Schot met rechts van Adrián De la Fuente (Villarreal) gered door de keeper! De poging van rechts, vanaf grote afstand werd gestopt in het midden van het doel.