DOELPUNT RANGERS!

• 45' +1
      Eerste helft afgelopen, Glasgow Rangers 1, Borussia Dortmund 2.
  • 45' +1
    Schot met rechts van Thomas Meunier (Borussia Dortmund) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Donyell Malen met een voorzet.
  • 45'
    Hands van Jude Bellingham (Borussia Dortmund).
  • 44'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Donyell Malen (Borussia Dortmund) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Nico Schulz.

DOELPUNT DORTMUND!

• 41'
      Doelpunt! Glasgow Rangers 1, Borussia Dortmund 2. Schot met rechts van Donyell Malen (Borussia Dortmund) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek.
  • 38'
      John Lundstram (Glasgow Rangers) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 38'
    Overtreding van John Lundstram (Glasgow Rangers).
  • 38'
    Thorgan Hazard (Borussia Dortmund) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 37'
    Overtreding van Ryan Jack (Glasgow Rangers).
  • 37'
    Thorgan Hazard (Borussia Dortmund) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 35'
    Doelpoging van Donyell Malen (Borussia Dortmund)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Julian Brandt met een voorzet.
  • 35'
    Corner voor Borussia Dortmund. De bal gaat via Allan McGregor over de achterlijn.
  • 35'
    Schot met rechts van Donyell Malen (Borussia Dortmund) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 34'
    Doelpoging van Alfredo Morelos (Glasgow Rangers)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 34'
    Schot met links van Scott Arfield (Glasgow Rangers) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Joe Ayodele-Aribo.