Live verslag Leipzig - Atalanta

EIGEN DOELPUNT!

• 57'
      Eigen doelpunt van Davide Zappacosta, Atalanta Bergamo. RB Leipzig 1, Atalanta Bergamo 1.
  • 57'
    Kopbal van Willi Orban (RB Leipzig) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • PENALTY GEMIST!

• 57'
    Penalty wordt gered! André Silva (RB Leipzig) mist deze geweldige kans, Schot met rechts gered in de rechterbovenhoek.
  • 55'
    Strafschop veroorzaakt door Merih Demiral (Atalanta Bergamo) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 55'
    Strafschop RB Leipzig. Christopher Nkunku lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 54'
    Corner voor RB Leipzig. De bal gaat via Merih Demiral over de achterlijn.
  • 54'
    Doelpoging van Dani Olmo (RB Leipzig)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Angeliño.
  • 52'
    Schot met rechts van Luis Muriel (Atalanta Bergamo) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 52'
    Doelpoging van Teun Koopmeiners (Atalanta Bergamo)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Luis Muriel.
  • 51'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Mario Pasalic (Atalanta Bergamo) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Luis Muriel met een voorzet.
  • 50'
      Josko Gvardiol (RB Leipzig) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 48'
    Schot met rechts van Davide Zappacosta (Atalanta Bergamo) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Remo Freuler.
  • 45'
    Overtreding van Josko Gvardiol (RB Leipzig).
  • 45'
    Matteo Pessina (Atalanta Bergamo) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.