DOELPUNT BRAGA!

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, Sporting Braga 1, Monaco 0.
  • 45' +1
    Schot met rechts van Vanderson (Monaco) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Axel Disasi met een steekpass.
  • 43'
    Schot met rechts van Rodrigo Gomes (Sporting Braga) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van David Carmo.
  • 41'
    Buitenspel Monaco. Wissam Ben Yedder met de pass, maar Jean Lucas staat buitenspel.
  • 39'
    Overtreding van Abel Ruiz (Sporting Braga).
  • 39'
    Aurélien Tchouaméni (Monaco) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 38'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Fabiano (Sporting Braga) van buiten het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Al Musrati.
  • 38'
  • 37'
    Buitenspel Monaco. Vanderson met de pass, maar Gelson Martins staat buitenspel.
  • 35'
    Overtreding van Ricardo Horta (Sporting Braga).
  • 35'
    Aurélien Tchouaméni (Monaco) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 33'
    Beslissing VAR: geen goal. De stand blijft Sporting Braga 1-0 Monaco.
  • 32'
    Doelpunt afgekeurd door de VAR! Wissam Ben Yedder (Monaco) scoort, maar het doelpunt gaat na bestudering van de beelden niet door.
  • 32'
    Buitenspel Monaco. Vanderson met de pass, maar Wissam Ben Yedder staat buitenspel.
  • 31'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Iuri Medeiros (Sporting Braga) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van André Horta.
  • 31'
    Schot met rechts van Al Musrati (Sporting Braga) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 30'
    Schot met rechts van Ricardo Horta (Sporting Braga) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van André Horta.
  • 28'
    Buitenspel Monaco. Kevin Volland met de pass, maar Gelson Martins staat buitenspel.
  • 24'
    Schot met links van Wissam Ben Yedder (Monaco) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Gelson Martins met een steekpass.
  • 24'
  • 21'
    Gelson Martins (Monaco) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 21'
    Overtreding van Fabiano (Sporting Braga).
  • 19'
    Kevin Volland (Monaco) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 19'
  • 18'
    Corner voor Sporting Braga. De bal gaat via Axel Disasi over de achterlijn.
  • 17'
    Corner voor Sporting Braga. De bal gaat via Caio Henrique over de achterlijn.
  • 13'
      Vanderson (Monaco) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 13'
    Overtreding van Vanderson (Monaco).
  • 13'
    Rodrigo Gomes (Sporting Braga) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 11'
  • 11'
    Fabiano (Sporting Braga) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 10'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Rodrigo Gomes (Sporting Braga) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van André Horta.
  • 9'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Jean Lucas (Monaco) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Eliot Matazo uit een corner.
  • 8'
    Corner voor Monaco. De bal gaat via Vítor Tormena over de achterlijn.
  • 7'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van David Carmo (Sporting Braga) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Iuri Medeiros met een voorzet uit een corner.
  • 6'
    Corner voor Sporting Braga. De bal gaat via Alexander Nübel over de achterlijn.
  • 6'
    Schot met links van Iuri Medeiros (Sporting Braga) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Ricardo Horta met een steekpass.