Wedstrijd afgelopen, Sheriff Tiraspol 0, Manchester United 2.

• 45'
      Eerste helft afgelopen, Sheriff Tiraspol 0, Manchester United 2.
  • 44'
    Corner voor Sheriff Tiraspol. De bal gaat via Tyrell Malacia over de achterlijn.
  • 44'
    Doelpoging van Mouhamed Diop (Sheriff Tiraspol)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Cédric Badolo.
  • 41'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Abou Ouattara (Sheriff Tiraspol) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel uit een corner.
  • 40'

DOELPUNT MAN UTD!

• 38'
    Doelpunt! Sheriff Tiraspol 0, Manchester United 2. Cristiano Ronaldo (Manchester United) benut de penalty met een Schot met rechts in het midden van het doel.
  • 37'
      Patrick Kpozo (Sheriff Tiraspol) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 37'
    Strafschop Manchester United. Diogo Dalot lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 37'
    Strafschop veroorzaakt door Patrick Kpozo (Sheriff Tiraspol) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 36'
    Doelpoging van Jadon Sancho (Manchester United)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Antony.
  • 33'
    Tyrell Malacia (Manchester United) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 33'
    Overtreding van Abou Ouattara (Sheriff Tiraspol).
  • 32'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Cristiano Ronaldo (Manchester United) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat te hoog.
  • 32'
    Overtreding van Patrick Kpozo (Sheriff Tiraspol).
  • 32'
    Antony (Manchester United) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 31'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Rasheed Akanbi (Sheriff Tiraspol) van links, vanaf grote afstand gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Cédric Badolo.
  • 31'
    Doelpoging van Patrick Kpozo (Sheriff Tiraspol)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Mouhamed Diop.
  • 27'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Iyayi Atiemwen (Sheriff Tiraspol) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek uit een directe vrije trap.
  • 26'
    Overtreding van Lisandro Martínez (Manchester United).
  • 26'
    Abou Ouattara (Sheriff Tiraspol) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 25'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Raphaël Varane (Manchester United) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Christian Eriksen met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 24'
    Overtreding van Moussa Kyabou (Sheriff Tiraspol).
  • 24'
    Bruno Fernandes (Manchester United) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 21'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Iyayi Atiemwen (Sheriff Tiraspol) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Cédric Badolo.