Live verslag Milan - Rennes

DOELPUNT MILAN!

• 46'
      Doelpunt! AC Milan 2, Rennes 0. Kopbal van Ruben Loftus-Cheek (AC Milan) van heel dichtbij hoog in het midden van het doel uit een corner.
  • 46'
    met een doelpoging van Simon Kjær (AC Milan) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het doelgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Théo Hernández met een voorzet.
  • 46'
    Corner voor AC Milan. De bal gaat via Warmed Omari over de achterlijn.
  • 45'
      Tweede helft begint AC Milan 1, Rennes 0.

• 45' +1
      Eerste helft afgelopen, AC Milan 1, Rennes 0.
  • 45'
    Doelpoging van Arnaud Kalimuendo (Rennes)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Adrien Truffert.
  • 40'
    Overtreding van Matteo Gabbia (AC Milan).
  • 39'
    Arnaud Kalimuendo (Rennes) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 39'
    Doelpoging van Olivier Giroud (AC Milan)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ruben Loftus-Cheek.
  • 38'
  • 38'
    Schot met rechts van Désiré Doué (Rennes) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Arnaud Kalimuendo.
  • 35'
    Schot met links van Olivier Giroud (AC Milan) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Christian Pulisic.
  • 34'
    Doelpoging van Rafael Leão (AC Milan)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ruben Loftus-Cheek.
  • 33'
    Schot met rechts van Guela Doué (Rennes) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Arnaud Kalimuendo.