Tweede helft afgelopen, Sheriff Tiraspol 2, Slavia Praag 3.

DOELPUNT SLAVIA!

DOELPUNT SHERIFF!

• 55'
      Doelpunt! Sheriff Tiraspol 2, Slavia Praag 1. Schot met rechts van Jérome Mbekeli (Sheriff Tiraspol) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van David Ankeye.
  • 52'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Christos Zafeiris (Slavia Praag) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts.
  • 51'
    Schot met links van Václav Jurecka (Slavia Praag) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Lukás Provod.
  • 51'
    Overtreding van Igoh Ogbu (Slavia Praag).
  • 51'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Lukás Provod (Slavia Praag) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Christos Zafeiris uit een corner.
  • 50'
    Corner voor Slavia Praag. De bal gaat via Konstantinos Apostolakis over de achterlijn.
  • 50'
    Doelpoging van Mick van Buren (Slavia Praag)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 50'
    Doelpoging van Lukás Provod (Slavia Praag)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Mick van Buren.
  • 49'
    Munashe Garananga (Sheriff Tiraspol) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 49'
    Overtreding van Václav Jurecka (Slavia Praag).
  • 48'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Cédric Badolo (Sheriff Tiraspol) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel.