Trincão (Sporting Lissabon) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
    Fran Tudor (Raków Czestochowa) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 44'
  • 44'
    Daniel Bragança (Sporting Lissabon) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 42'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Trincão (Sporting Lissabon) vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant gaat links naast het doel. Op aangeven van Pote met een voorzet uit een corner.
  • 41'
    Corner voor Sporting Lissabon. De bal gaat via Vladan Kovacevic over de achterlijn.
  • 41'
    Schot met links van Marcus Edwards (Sporting Lissabon) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Daniel Bragança.
  • 38'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Trincão (Sporting Lissabon) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Marcus Edwards.
  • 35'
    Schot met links van Marcus Edwards (Sporting Lissabon) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het doelgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Paulinho met een kopbal.
  • 33'
  • 33'
    Overtreding van Trincão (Sporting Lissabon).
  • 31'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Nuno Santos (Sporting Lissabon) van buiten het strafschopgebied gaat net iets te hoog uit een corner.
  • 30'
    Corner voor Sporting Lissabon. De bal gaat via Milan Rundic over de achterlijn.
  • 29'
  • 28'
      Gonçalo Inácio (Sporting Lissabon) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 28'
    Ante Crnac (Raków Czestochowa) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 28'
    Overtreding van Gonçalo Inácio (Sporting Lissabon).
  • 25'
  • 24'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Fran Tudor (Raków Czestochowa).
  • 24'
    Overtreding van Jeremiah St. Juste (Sporting Lissabon).
  • 24'
  • 24'
    Corner voor Sporting Lissabon. De bal gaat via Jean Carlos over de achterlijn.
  • 22'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Jean Carlos (Raków Czestochowa) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Vladyslav Kochergin.
  • 19'
  • 18'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Jeremiah St. Juste (Sporting Lissabon).