Wedstrijd afgelopen, West Ham United 3, Backa Topola 1.

• 90' +4
      Tweede helft afgelopen, West Ham United 3, Backa Topola 1.
  • 90' +4
  • 90' +3
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Goran Antonic (Backa Topola).
  • 90' +2
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Marko Rakonjac (Backa Topola) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Petar Stanic vanuit een dood spelmoment.
  • 90' +1
       Wissel bij Backa Topola. Martin Mirchevski komt in het veld voor Sasa Jovanovic.
  • 90' +1
    Milos Cvetkovic (Backa Topola) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 90' +1
    Overtreding van Michail Antonio (West Ham United).
  • 90' +1
    Schot met rechts van Aleksandar Cirkovic (Backa Topola) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Sasa Jovanovic.
  • 90'
    Overtreding van Milan Radin (Backa Topola).
  • 90'
    Emerson (West Ham United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90'
  • 89'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Sasa Jovanovic (Backa Topola).
  • 86'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Michail Antonio (West Ham United) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van James Ward-Prowse met een voorzet uit een corner.
  • 85'
       Wissel bij West Ham United. Maxwel Cornet komt in het veld voor Lucas Paquetá.
  • 85'
    Corner voor West Ham United. De bal gaat via Vukasin Krstic over de achterlijn.
  • 84'
    Doelpoging van Michail Antonio (West Ham United)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 84'
    Schot met links van Tomás Soucek (West Ham United) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Saïd Benrahma.
  • 83'
    Overtreding van Marko Rakonjac (Backa Topola).
  • 83'
    Konstantinos Mavropanos (West Ham United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

DOELPUNT WEST HAM!

• 69'
      Doelpunt! West Ham United 2, Backa Topola 1. Kopbal van Mohammed Kudus (West Ham United) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van James Ward-Prowse met een voorzet uit een corner.
  • 68'
       Wissel bij Backa Topola. Vukasin Krstic komt in het veld voor Mateja Dordevic , die niet verder kan door een blessure.
  • 68'
    Corner voor West Ham United. De bal gaat via Nemanja Stojic over de achterlijn.
  • 68'
    Schot met links van Nikola Kuveljic (Backa Topola) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 67'
  • 66'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Mateja Dordevic (Backa Topola).

EIGEN DOELPUNT!

DOELPUNT TSC!

• 46'
      Doelpunt! West Ham United 0, Backa Topola 1. Schot met rechts van Petar Stanic (Backa Topola) van buiten het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek.