Vrouwen WK (Groepsfase)
Sky Stadium Wellington, Nieuw-Zeeland

Live verslag Veren. Staten - Nederland

• 90' +8
      Afgelopen. Oranje pakt een punt tegen de regerend wereldkampioen en is dicht bij het bereiken van de volgende ronde.
  • 90' +7
    De wedstrijd wordt weer hervat en er zal dus nog wat extra tijd bijkomen.
  • 90' +5
    Danielle van de Donk ligt geblesseerd op het veld.
  • 90' +3
       Wissel in blessuretijd: Renate Jansen vervangt Roord. De blessuretijd duurt overigens 5 minuten, waarvan er 3 verstreken zijn.
  • 86'
       Een verdedigende wissel bij Oranje: Casparij erin, Pelova eruit.
  • 84'
    De VS voert de druk weer op.
  • 82'
    Oranje komt goed weg: de doorgebroken Rodman schiet voorlangs.
  • 80'
    Bijna Brugts! Oranje meldt zich weer op de helft van de VS en combineert goed. Verdediger Ertz voorkomt met een uiterste ingreep dat Brugts de 1-2 maakt.
  • 75'
       Een tweede Nederlandse wissel: Egurrola vervangt Snoeijs.
  • 73'
    Oranje beperkt zich in deze fase tot tegenhouden. De VS is de enige ploeg die zoekt naar een voorsprong.
  • 67'
    Buitenspel: Morgan denkt de 2-1 te maken, maar het doelpunt wordt afgekeurd. Uit de herhaling blijkt dat dat terecht is.
  • 62'
    Horan loopt naar de eerste paal na een corner, komt voor Spitse en kopt raak. Van Domselaar kan er niet bij.