Stadio Giuseppe Meazza Milano, Italië

Live verslag Milan - Monza

DOELPUNT MILAN!

• 40'
      Doelpunt! AC Milan 2, Monza 0. Schot met rechts van Jan-Carlo Simic (AC Milan) van heel dichtbij in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Rafael Leão uit een corner.
  • 39'
    Corner voor AC Milan. De bal gaat via Michele Di Gregorio over de achterlijn.
  • 39'
    Schot met rechts van Alessandro Florenzi (AC Milan) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Rafael Leão.
  • 38'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Lorenzo Colombo (Monza) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Giorgos Kyriakopoulos met een voorzet.
  • 37'
  • 37'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Alessandro Florenzi (AC Milan).
  • 35'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Andrea Colpani (Monza) van buiten het strafschopgebied gaat net iets te hoog uit een directe vrije trap.
  • 33'
      Tijjani Reijnders (AC Milan) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 33'
    Roberto Gagliardini (Monza) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 33'
    Overtreding van Tijjani Reijnders (AC Milan).
  • 32'
    Doelpoging van Dany Mota (Monza)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Matteo Pessina.
  • 30'
    Kopbal van Andrea Carboni (Monza) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Dany Mota met een voorzet.
  • 30'
    Corner voor Monza. De bal gaat via Simon Kjær over de achterlijn.
  • 29'
    Buitenspel AC Milan. Mike Maignan met de pass, maar Olivier Giroud staat buitenspel.
  • 29'
    Overtreding van Roberto Gagliardini (Monza).
  • 29'
    Tijjani Reijnders (AC Milan) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 28'
  • 28'
    Rafael Leão (AC Milan) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 28'
    Doelpoging van Matteo Pessina (Monza)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Roberto Gagliardini.
  • 27'
    Schot met rechts van Alessandro Florenzi (AC Milan) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Rafael Leão.
  • 23'
       Wissel bij AC Milan. Jan-Carlo Simic komt in het veld voor Tommaso Pobega , die niet verder kan door een blessure.
  • 23'
  • 21'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Tommaso Pobega (AC Milan).
  • 19'
    Kopbal van Ruben Loftus-Cheek (AC Milan) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Alessandro Florenzi met een voorzet.
  • 19'
    Corner voor AC Milan. De bal gaat via Luca Caldirola over de achterlijn.
  • 19'
    Doelpoging van Ruben Loftus-Cheek (AC Milan)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Théo Hernández.
  • 15'
    Overtreding van Andrea Carboni (Monza).
  • 15'
    Ruben Loftus-Cheek (AC Milan) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 15'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Lorenzo Colombo (Monza) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Dany Mota.
  • 10'
    Matteo Pessina (Monza) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 10'
    Overtreding van Ruben Loftus-Cheek (AC Milan).
  • 9'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Rafael Leão (AC Milan) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links na een snelle counter.
  • 8'
    Dany Mota (Monza) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 8'
  • 7'
    Schot met links van Théo Hernández (AC Milan) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Rafael Leão.
  • 5'
  • 5'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Simon Kjær (AC Milan).
  • 4'
    Doelpoging van Lorenzo Colombo (Monza)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 4'
    Doelpoging van Giorgos Kyriakopoulos (Monza)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Matteo Pessina.