Stadio Olimpico Roma, Italië

Live verslag Roma - Atalanta

DOELPUNT ROMA!

• 38'
    Doelpunt! AS Roma 1, Atalanta Bergamo 1. Paulo Dybala (AS Roma) benut de penalty met een Schot met links in de rechterbenedenhoek.
  • 37'
      Matteo Ruggeri (Atalanta Bergamo) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 36'
    Beslissing VAR: penalty AS Roma.
  • 36'
  • 34'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Rick Karsdorp (AS Roma).
  • 34'
    Doelpoging van Rick Karsdorp (AS Roma)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 34'
    Strafschop veroorzaakt door Matteo Ruggeri (Atalanta Bergamo) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 34'
    Strafschop AS Roma. Rick Karsdorp lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 34'
    Schot met rechts van Nicola Zalewski (AS Roma) gered door de keeper! De poging van links, vanaf grote afstand werd gestopt boven in het midden van het doel.
  • 33'
    Schot met rechts van Edoardo Bove (AS Roma) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het doelgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 32'
    Overtreding van Emil Holm (Atalanta Bergamo).
  • 32'
    Nicola Zalewski (AS Roma) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 32'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Paulo Dybala (AS Roma) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Lorenzo Pellegrini.
  • 30'
    Overtreding van Charles De Ketelaere (Atalanta Bergamo).
  • 30'
    Gianluca Mancini (AS Roma) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 28'
      Giorgio Scalvini (Atalanta Bergamo) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 28'
    Overtreding van Giorgio Scalvini (Atalanta Bergamo).
  • 28'
    Lorenzo Pellegrini (AS Roma) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 27'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Éderson (Atalanta Bergamo) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Aleksey Miranchuk met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 26'
    Overtreding van Diego Llorente (AS Roma).
  • 26'
    Aleksey Miranchuk (Atalanta Bergamo) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 26'
  • 25'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Charles De Ketelaere (Atalanta Bergamo).
  • 24'
    Gemiste doelpoging. met een doelpoging van Rasmus Kristensen (AS Roma) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Lorenzo Pellegrini met een voorzet uit een corner.
  • 23'
    Corner voor AS Roma. De bal gaat via Emil Holm over de achterlijn.
  • 22'
    Corner voor Atalanta Bergamo. De bal gaat via Rasmus Kristensen over de achterlijn.
  • 21'
    Corner voor Atalanta Bergamo. De bal gaat via Rui Patrício over de achterlijn.
  • 21'
    Schot met rechts van Charles De Ketelaere (Atalanta Bergamo) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Teun Koopmeiners.
  • 20'
    Corner voor AS Roma. De bal gaat via Marco Carnesecchi over de achterlijn.
  • 20'
    Schot met rechts van Romelu Lukaku (AS Roma) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Gianluca Mancini.
  • 19'
  • 18'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Nicola Zalewski (AS Roma).
  • 17'
    Buitenspel AS Roma. Bryan Cristante met de pass, maar Romelu Lukaku staat buitenspel.
  • 16'
  • 15'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Sead Kolasinac (Atalanta Bergamo).
  • 15'
    Corner voor Atalanta Bergamo. De bal gaat via Gianluca Mancini over de achterlijn.
  • 15'
    Doelpoging van Berat Djimsiti (Atalanta Bergamo)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Charles De Ketelaere.
  • 14'
    Corner voor Atalanta Bergamo. De bal gaat via Diego Llorente over de achterlijn.
  • 13'
    Buitenspel AS Roma. Rasmus Kristensen met de pass, maar Paulo Dybala staat buitenspel.
  • 13'
  • 13'
    Gianluca Mancini (AS Roma) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 9'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Lorenzo Pellegrini (AS Roma) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Rasmus Kristensen met een voorzet.