Voetballiefhebbers diep onder de indruk van Nederlander: 'Hij gaat mee naar het EK, schrijf maar op!'

8 januari 2024, 17:05   Bijgewerkt: 8 januari 2024, 17:22
Foto: © Imago/ProShots

Nederlandse voetballiefhebbers zijn zondagavond overtuigd geraakt van de kwaliteiten van Dean Huijsen (18). De centrumverdediger maakte in de rust van het duel tussen AS Roma en Atalanta zijn debuut voor de Romeinen en speelde zich op geweldige wijze in de kijker. Mogelijk wordt Huijsen, die voor Nederland en Spanje zou kunnen kiezen wegens zijn achtergrond, een optie voor bondscoach Ronald Koeman.

"Onder de indruk van zijn 45 minuten net. Secuur in het verdedigen, sterk in de opbouw, gevaarlijk bij aanvallende stilstaande fases", schrijft een voetbalsupporter op sociale media, die veel steun krijgt van anderen: "Gaat mee naar het EK, schrijf het op", schrijft een ander, terwijl een andere voetbalsupporter hoopt dat bondscoach Koeman zondagavond al voor de buis zat: "Mag hopen dat de KNVB snel een persoonlijk bezoekje brengt, kan ook nog voor Spanje kiezen…"

Artikel gaat verder onder video

Willem Haak, kenner van het Italiaanse voetbal, denkt dat Nederland en Italië in de komende maanden achter de kwaliteiten van het achttienjarige talent gaan komen: "Ik ben fan van Huijsen. De 18-jarige verdediger maakt vandaag zijn debuut voor Roma. Het lijkt net alsof hij al jaren onder Mourinho speelt", merkt Haak op. "Enorm indrukwekkend." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Okkie
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Laten we lekker iedereen die een bal 3 keer hoog kan houden meenemen naar het NL elftal....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen