Gewiss Stadium Bergamo, Italië

Live verslag Atalanta - Lecce

DOELPUNT ATALANTA!

• 57'
      Doelpunt! Atalanta Bergamo 1, Lecce 0. Schot met rechts van Ademola Lookman (Atalanta Bergamo) van buiten het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Gianluca Scamacca.
  • 57'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Schot met rechts van Mario Pasalic (Atalanta Bergamo) vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant. Op aangeven van Éderson.
  • 56'
  • 56'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Mohamed Kaba (Lecce).
  • 55'
    Buitenspel Lecce. Remi Oudin met de pass, maar Hamza Rafia staat buitenspel.
  • 54'
    Buitenspel Atalanta Bergamo. Marten de Roon met de pass, maar Gianluca Scamacca staat buitenspel.
  • 53'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Nikola Krstovic (Lecce) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Mohamed Kaba met een voorzet.
  • 53'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Antonino Gallo (Lecce) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Valentin Gendrey uit een corner.
  • 52'
    Corner voor Lecce. De bal gaat via Teun Koopmeiners over de achterlijn.
  • 52'
    Corner voor Lecce. De bal gaat via Berat Djimsiti over de achterlijn.
  • 52'
    Doelpoging van Remi Oudin (Lecce)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Mohamed Kaba.
  • 51'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Ylber Ramadani (Lecce) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links vanuit een dood spelmoment.
  • 50'
    Nikola Krstovic (Lecce) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 50'
    Overtreding van Marten de Roon (Atalanta Bergamo).
  • 49'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Gianluca Scamacca (Atalanta Bergamo) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Sead Kolasinac.