Fortuna Sittard Stadion Sittard

Live verslag Fortuna - Excelsior

DOELPUNT

• 83'
      Maar het is Excelsior dat scoort en terugkomt op 5-2. Richie Omorowa is de maker.

DOELPUNT

DOELPUNT

• 80'
      Sierhuis probeert het nu vanuit alle hoeken en standen, maar zijn kruit lijkt verschoten. Zijn doelpoging gaat ruim naast.

DOELPUNT

DOELPUNT

• 74'
      Opnieuw een spectaculaire doelpoging. Dit keer van Dimitris Siovas die het met een omhaal probeerde.

DOELPUNT

DOELPUNT

• 68'
      En daar is de 5-1. Dit keer de voorzet van Sierhuis en de treffer van Guth.
  • 66'
    Druk zetten van Excelsior levert balbezit op en een schotje dat naast gaat.
  • 65'
    De spreekwoordelijke eer is gered voor Excelsior dat zich vooral van de pijnbank wil afkomen en wellicht gaat proberen om zich in de wedstrijd terug te knokken.
  • 61'
      Ivo Pinto (Fortuna Sittard) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 61'
    Overtreding van Ivo Pinto (Fortuna Sittard).
  • 61'
    Noah Naujoks (Excelsior) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.

DOELPUNT

• 61'
      Excelsior doet wat terug. Via Derensili Sanches Fernandes wordt het 4-1.
  • 59'
       Wissel bij Excelsior. Noah Naujoks komt in het veld voor Kenzo Goudmijn.
  • 59'
    Van Gassel raapt de bal op die hij van een medespeler kreeg aangespeeld. Manschot ziet het door de vingers.
  • 58'
    Mooi schot van Ragnar Oratmangoen. De bal gaat niet eens zover naast.
  • 57'
      Arthur Zagré (Excelsior) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 57'
    Justin Lonwijk (Fortuna Sittard) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 57'
    Overtreding van Arthur Zagré (Excelsior).
  • 56'
    Maar goed, zo begon de eerste helft ook en daarna volgden vier doelpunten.
  • 55'
    Inmiddels alweer tien minuten gespeeld in de tweede helft die nog op gang moet komen.
  • 54'
    Overtreding van Iñigo Córdoba (Fortuna Sittard).
  • 54'
    Richie Omorowa (Excelsior) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 46'
    Inmiddels zijn we begonnen aan de tweede helft bij Fortuna Sittard - Excelsior.
  • 45'
       Wissel bij Excelsior. Sven Nieuwpoort komt in het veld voor Casper Widell.
  • 45'
       Wissel bij Excelsior. Richie Omorowa komt in het veld voor Troy Parrott.
  • 45'
      Tweede helft begint Fortuna Sittard 4, Excelsior 0.
  • 46'
    Inmiddels is het rust bij Fortuna Sittard - Excelsior (4-0).
  • 45' +1
    Bijna rust in Sittard. Fortuna leidt confortabel met 4-0, mede dankzij drie treffers van Kaj Sierhuis.

DOELPUNT

• 35'
      Daar is dan toch de hattrick voor Sierhuis. Een wonderschone volley en het is 4-0 voor Fortuna Sittard.
  • 33'
    Excelsior zal zich heel snel moeten herpakken.
  • 32'
    Bijn was daar de hattrick voor Sierhuis. De aanvaller probeert het met een lob over de uitlopende Stijn van Gassel. De boogbal gaat over het lege doel.
  • 31'
    Fortuna Sittard komt wel heel makkelijk aan de goals. Het waren wel mooie treffers.

DOELPUNT

• 30'
      Opnieuw een doelpunt van Sierhuis met het hoofd, dit keer op aangeven van Guth. Het is 3-0 voor Fortuna Sittard!
  • 27'
    Excelsior mag het spel maken terwijl Fortuna loert op de razendsnelle omschakeling en zo al een paar keer gevaarlijk is geweest.
  • 25'
    Kans nu voor Fortuna. Sierhuis staat helemaal vrij, geeft de bal op Cordoba die de bal via een verdediger naast schiet. Dit keer overleefd Excelsior de hoekschop.
  • 23'
    Kansje voor Excelsior. De poging van Parrott gaat naast.
  • 21'
    De benen van Ragnar Oratmangoen konden niet uitvoeren wat zijn hoofd had bedacht, anders had het in ieder geval een fraaie doelpoging geworden van de Fortunees.
  • 19'
    Overtreding van Deroy Duarte (Fortuna Sittard).
  • 19'
    Derensili Sanches Fernandes (Excelsior) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 18'
    Het komt de stemming in het stadion uiteraard ten goede.
  • 16'
    In een kort tijdsbestek slaat de thuisclub zo twee keer genadeloos toe en incasseert Excelsior alweer de 12e! tegengoal uit een corner dit seizoen.

DOELPUNT

• 15'
      En daar is het al 2-0! Kaj Sierhuis scoort met het hoofd op aangeven van Lonwijk na een corner.