Wedstrijd afgelopen, Sparta Rotterdam 1, Almere City FC 2.

Tweede helft afgelopen, Sparta Rotterdam 1, Almere City FC 2.
  • 90'
    Tijs Velthuis (Sparta Rotterdam) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 88'
  • 88'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Bart Vriends (Sparta Rotterdam).
  • 87'
    Doelpoging van Bart Vriends (Sparta Rotterdam)! Schot met rechts van heel dichtbij wordt geblokt.
  • 87'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Nordin Bakker (Almere City FC).
  • 86'
    Overtreding van Peer Koopmeiners (Almere City FC).
  • 86'
    Bart Vriends (Sparta Rotterdam) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 85'
    Corner voor Sparta Rotterdam. De bal gaat via Christopher Mamengi over de achterlijn.
  • 85'
    Doelpoging van Mehmet Yüksel (Sparta Rotterdam)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Charles-Andreas Brym.