Nick Olij kan door de grond zakken: 'Dit overkomt hem toch echt werkelijk nooit!'

5 november 2023, 17:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Almere City is vroeg op voorsprong gekomen in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Doelman Nick Olij mocht zich de treffer aanrekenen, want hij liet een voorzet uit zijn handen glippen.

In de twaalfde minuut van de wedstrijd verstuurde Manel Royo een voorzet vanaf de linkerflank. Olij kon de bal uit de lucht plukken, maar liet ‘m glippen. Daardoor kon Thomas Robinet van dichtbij scoren.

Artikel gaat verder onder video

Commentator Leo Oldenburger van ESPN schrok van het moment. “De fout van Olij! Een zeldzame fout van Olij, daar wordt van geprofiteerd. Dat overkomt hem toch echt werkelijk nooit”, zei Oldenburger.

De blunder komt op een buitengewoon slecht moment voor Olij. De doelman zal hopen deze maand opnieuw deel uit te maken van de selectie van het Nederlands elftal, nadat hij vorige maand debuteerde in de spelersgroep. Oranje speelt op 18 november tegen Ierland en op 21 november tegen Gibraltar in het kader van kwalificatie voor het EK. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman kan het ticket voor het eindtoernooi veiligstellen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen