Live verslag Almere - Eindhoven

• FT
    Het is afgelopen in Almere. We zien na een knotsgekke 3-1 overwinning Almere City terug in de halve finale. Het Eredivisiesprookje van FC Eindhoven valt in duigen.
  • 120'
      Ozan Kökçü schiet en ziet een handsbal, die de scheidsrechter niet ziet.
  • 120'
      Er komen twee minuten extra tijd bij.
  • 120'
      De vrije trap volgt voor Almere City.
  • 119'
      Rajiv van la Parra staat weer maar verbijt de pijn.
  • 118'
      Ozan Kökçü krijgt geel voor een overtreding op Rajiv van la Parra.
  • 117'
    Daar was bijna nog een serieuze kans voor FC Eindhoven.
  • 115'
    Almere City mag gooien en doet rustig aan.
  • 114'
    Het spel ligt even stil. Ilias Alhaft ligt op de grond.
  • 111'
    Ilias Alhaft met een mislukte actie. Hij loopt de bal over de achterlijn.
  • 109'
    Nordin Bakker bokst de bal weg.
  • 109'
    Vrije trap FC Eindhoven.
  • 109'
    FC Eindhoven moet in de achtervolging.

DOELPUNT

• 107'
      Doelpunt Almere City 3-1! Rajiv van la Parra scoort via de onderkant van de lat. Hij kopt de bal heerlijk binnen en scoort een zeer belangrijke goal op aangeven van Ilias Alhaft.
  • 107'
    Hamdi Akujobi loopt in de weg en krijgt een vervelende tik. Het spel ligt even stil.
  • 106'
    De bal rolt weer. We gaan het laatste kwartier in.
  • R
    Beide trainers spreken hun manschappen nog toe.
  • 105'
    Het is rust.
  • 105'
    De hoekschop blijft wat hangen, waarna de vlag omhoog gaat voor buitenspel. Théo Barbet stond buitenspel.
  • 105'
    Er komt één minuut extra tijd bij.
  • 105'
    Hoekschop voor Almere City.
  • 104'
    Een schot van Rajiv van la Parra gaat over na een knappe actie van Limbombe.
  • 102'
    De hoop is helemaal terug in Almere. Het publiek laat van zich horen.
  • 101'
    Nordin Bakker pakt klem. Het gevaar is geweken en Almere City bouwt alweer snel op.
  • 100'
    Hoekschop FC Eindhoven.
  • 98'
    Het lijkt er in de fase op dat Almere City nog wat meer over heeft dan FC Eindhoven
  • 96'
    De hoekschop van Anthony Limbombe wordt weggewerkt door FC Eindhoven.
  • 95'
    Rajiv van la Parra komt net niet tot een schot. Wat blijft staan is een hoekschop.
  • 93'
       Wissel Almere City. Jeredy Hilterman gaat naar de kant voor Marcelencio Esaja
  • 93'
    Ook Jeredy Hilterman oogt niet helemaal okselfris meer. Het lijkt een uitputtingsslag te gaan worden in Almere.
  • 93'
    Anthony Limbombe valt wat ongelukkig, maar het lijkt te gaan.
  • 91'
    Ilias Alhaft zijn schot gaat over.
  • 91'
    Inmiddels rolt de bal alweer.
  • 90'
    We gaan verlengen. De eerste 90 minuten zitten er nu op. Almere City leeft nog.
  • 90'
    Nog een kopkans voor Jeredy Hilterman. Hij kopt over.
  • 90'
    We zitten in de laatste minuut van de blessuretijd.
  • 90'
    Almere City blijft aandringen en verdient weer een hoekschop.
  • 90'
    Mawouna Amevor kopt de hoekschop weg.

DOELPUNT

• 90'
      Er komt ook nog een hoekschop aan voor Almere City.

DOELPUNT

• 90'
      Niemand gelooft er meer in. Anthony Limbombe komt naar binnen en schiet van randje zestien snoeihard in de verre hoek.

DOELPUNT

• 90'
      Wat een ontknoping.

DOELPUNT

• 90'
      Doelpunt Almere City 2-1! In de vierde minuut van de extra tijd schiet Anthony Limbombe raak.
  • 90'
    Grote kans krijgt Almere City niet, maar het dringt wel aan.
  • 90'
    er komen zes minuten extra tijd bij.
  • 90'
    Lance Duijvestijn ziet de bal tegen zich aangeschoten krijgen en de bal gaat over de achterlijn.
  • 90'
    De vrije trap van Ilias Alhaft wordt tot hoekschop verwerkt door Borgmans.
  • 89'
    Vrije trap Almere City op een meter of 20 van het doel van FC Eindhoven.
  • 88'
    Damian van Bruggen krijgt nog een grote kans uit een hoekschop. Hij raakt de bal maar half en kopt naast.
  • 85'
    Nu zet Almere City weer aan.

DOELPUNT

• 84'
      Doelpunt FC Eindhoven 1-1! Mawouna Amevor schiet heel rustig raak én brengt FC Eindhoven virtueel een ronde verder.
  • 84'
    Mawouna Amevor staat achter de bal.
  • 83'
    En daar kan FC Eindhoven de stand weer op gelijke hoogte brengen. Ze krijgen een strafschop.
  • 81'
    Het lijkt wel een eigen doelpunt van Jort Borgmans. Jeredy Hilterman kwam bij de eerste paal, maar het is de vraag of hij de bal raakte.

DOELPUNT

• 80'
      Doelpunt Almere City 1-0! Jeredy Hilterman is al heel de avond op zoek en vindt bij de eerste paal eindelijk zijn doelpunt.
  • 78'
    Hier loopt het goed af voor Almere City. Nordin Bakker ziet de bal tegen zich aangeschoten worden.
  • 76'
    Mawouna Amevor werkt weg, Almere City kan wel direct overnemen.
  • 74'
    Almere City heeft het balbezit maar komt nauwelijks tot kansen.
  • 72'
       Wissel FC Eindhoven. Dyon Dorenbosch gaat naar de kant voor Koen Oostenbrink.
  • 72'
       Wissel Almere City. Danny Post en Ilias Alhaft komen in het veld voor Álvaro Peña en Stije Resink .
  • 70'
    Lance Duijvestijn glijdt weg op het moment dat hij op de achterlijn de bal aan wil nemen.
  • 70'
    Weer een overtreding van Dyon Dorenbosch. Deze was geel-waardig, maar Marc Nagtegaal is coulant.
  • 68'
    We gaan het laatste kwart in van deze wedstrijd. Almere City zal iets moeten verzinnen om dit nog te doen kantelen.
  • 66'
    En daar is de tweede hoekschop voor FC Eindhoven deze wedstrijd.
  • 65'
      Dyon Dorenbosch haalt het tempo uit een aanval van Almere City en krijgt een terechte kaart. Het is de eerste voor een speler van FC Eindhoven vanavond.
  • 65'
    Jarno Janssen komt knap vrij én schiet in het zijnet. Grote kans voor FC Eindhoven.
  • 64'
    De vrije trap wordt een hoekschop, omdat deze door een speler van Almere over de achterlijn wordt gekopt.
  • 64'
    Vrije trap FC Eindhoven op een metertje of 25 van het doel van Nordin Bakker.
  • 62'
    Álvaro Peña laat zich veel te gemakkelijk vallen als hij zich vastloopt in het zestienmetergebied.
  • 61'
       Wissels FC Eindhoven. Sven van Doorm en Naoufal Bannis verlaten het veld. In hun plaats komen Lamine Diaby-Fadiga en Evan Rottier.
  • 61'
    Deze hoekschop wordt rakelings naast gekopt door Álvaro Peña.
  • 61'
    Wat blijft staan is een volgende hoekschop.
  • 60'
    In de daaropvolgende hoekschop werkt Jort Borgmans met zijn vuisten weg.
  • 60'
    Jorrit Smeets met een schot. Collin Seedorf gooit zich ervoor én werkt weg.
  • 58'
    Weer ligt het spel stil. Rodrigo Rêgo zit op de grond en krijgt verzorging.
  • 56'
    De hoekschop van Almere City levert geen gevaar op.
  • 55'
       Wissel Almere City. Jochem Ritmeester van de Kamp maakt plaats voor Anthony Limbombe.
  • 54'
    Maar ook met Hamdi Akujobi lijkt het te gaan. Hij gooit alweer in en het spel gaat verder.
  • 53'
    Hamdi Akujobi leek zijn knie te verdraaien.
  • 52'
    Op het moment dat Lance Duijvestijn weer binnen de lijnen komt, lijkt Hamdi Akujobi zich te verstappen.
  • 51'
    Lance Duijvestijn wordt verzorgd aan zijn knie.
  • 51'
    Lance Duijvestijn ligt op de grond. Het spel ligt even stil.
  • 51'
    De vrije trap levert niets op voor FC Eindhoven.
  • 50'
      In de omschakeling krijgt Pascu een gele kaart, omdat hij Charles-Andreas Brym moet afstoppen.
  • 50'
    Er was niets aan de hand. Er volgt een hoekschop voor Almere City.
  • 50'
    Almere City wil een strafschop. Zij beweren dat er een handsbal gemaakt werd door Jarno Janssen.
  • 49'
    Ook in de tweede helft houdt Almere City het tempo hoog.
  • 48'
    De vrije trap wordt voorgetrokken, maar gaat langs iedereen heen. Doeltrap Almere City.
  • 47'
    Naoufal Bannis lokt slim een vrije trap uit. Álvaro Peña is de dader.
  • 46'
    FC Eindhoven trapt af voor de tweede helft.
  • 45'
    Het is rust in Almere en er is nog niet gescoord. Daar moet Almere City in de tweede helft verandering aan brengen om uitzicht te houden op de Eredivisie.
  • R
    De spelers komen het veld op voor de tweede helft.
  • 45'
    Lance Duijvestijn met waarschijnlijk het laatste schot van de eerste helft. Hij produceert een rollertje.
  • 45'
  • 44'
    Mawouna Amevor trapt niet in de bewegingen van Jeredy Hilterman en verdedigt uit.
  • 43'
    Daar lag veel ruimte in de omschakeling maar het schot van de aanvaller is zonder overtuiging.
  • 42'
    Charles-Andreas Brym met een kans waarmee hij veel meer moet doen.
  • 41'
    Een voorzet van Jeredy Hilterman vindt geen medespeler. FC Eindhoven werkt weg.
  • 40'
    De afvallende bal uit de corner is voor Lance Duijvestijn. Hij schiet de bal het stadion uit.
  • 40'
    De hoekschop wordt wéér een hoekschop.
  • 39'
    Een lage voorzet wordt bij de tweede paal knap tot corner verwerkt door Collin Seedorf. Anders was het binnenlopen voor Almere City.
  • 38'
    De tweede hoekschop op rij wordt door Mawouna Amevor weggewerkt.
  • 37'
    Dyon Dorenbosch verwerkt deze hoekschop tot nog een corner.
  • 37'
    Jort Borgmans met een goede redding. Hij verwerkt de harde trap van Jorrit Smeets tot hoekschop.
  • 36'
    Jeredy Hilterman staat achter de bal. Net als Jorrit Smeets.
  • 36'
    De bal ligt op een metertje of 18 van het Eindhovense doel.
  • 35'
    Hamdi Akujobi wordt in de rug geduwd. Vrije trap voor Almere City op een kansrijke plek.
  • 33'
    Damian van Bruggen ziet zijn schot van richting worden veranderd door een ploeggenoot. Doeltrap FC Eindhoven.
  • 30'
    Weer heeft Jort Borgmans een voorzet klemvast. De FC Eindhoven-doelman maakt totaal geen onzekere indruk.
  • 29'
    Almere City voert de druk op, waarbij FC Eindhoven alles in het werk moet stellen om de aanvallen van de thuisploeg te neutraliseren.
  • 27'
    Jort Borgmans komt uit zijn doel om de voorzet van Jorrit Smeets uit de lucht te plukken.
  • 26'
    Almere City had daar liever een vrije trap gezien.
  • 26'
    Er liggen twee spelers van Almere City op de grond, maar de ingooi is voor FC Eindhoven
  • 25'
    Jeredy Hilterman heeft het aan de stok met Mawouna Amevor.
  • 24'
    De bal wordt teruggespeeld naar de eigen defensie. Almere City bouwt aan een nieuwe aanval.
  • 23'
    Vrije trap Almere City net over de middenlijn.
  • 22'
    Daar had de 1-0 moeten zijn voor Almere City. Een lage voorzet van Jochem Ritmeester van de Kamp wordt door Pascu rakelings naast geschoten.
  • 21'
    Jeredy Hilterman wordt aangespeeld in het zestienmetergebied. Hij zet zijn lichaam tussen de bal en Jarno Janssen, waarna hij valt. Daarbij maakt Jeredy Hilterman hands. Vrije trap FC Eindhoven.
  • 20'
    Charles-Andreas Brym kan door én het spel gaat ook verder.
  • 19'
    Nu legt Marc Nagtegaal het spel wel stil, omdat het een hoofdblessure is.
  • 18'
    Damian van Bruggen komt stevig in op Charles-Andreas Brym. De scheidsrechter fluit er niet voor.
  • 17'
    Jorrit Smeets met een te lage hoekschop. FC Eindhoven werkt weg.
  • 17'
    Jochem Ritmeester van de Kamp verdient een hoekschop voor Almere City. Zijn voorzet gaat via Mawouna Amevor over de achterlijn.
  • 16'
    De vrije trap van FC Eindhoven wordt in de pot gegooid, maar Almere City verdedigt uit.
  • 15'
      Harde overtreding van Jochem Ritmeester van de Kamp op Charles-Andreas Brym. Hij krijgt terecht geel.
  • 14'
    FC Eindhoven doet het heel rustig aan. De spelers vertragen de wedstrijd.
  • 13'
    Jeredy Hilterman wordt niet gevonden uit een voorzet van Hamdi Akujobi.
  • 12'
    Almere City heeft in de eerste tien minuten het balbezit, maar wel voornamelijk op eigen helft.
  • 10'
    Een diepe bal op Charles-Andreas Brym komt niet aan. Almere City neemt over.
  • 8'
    Almere City heeft balbezit op eigen helft en tikt rustig rond.
  • 6'
    Jort Borgmans met een goede redding. Almere City voert de druk op.
  • 5'
    Jeredy Hilterman zweept het publiek wel op. Dat zal Almere City nodig hebben.
  • 5'
    Uit een onmogelijke hoek probeert Jeredy Hilterman het. Zijn bal gaat dan ook naast.
  • 4'
    In het vervolg duurt het even voordat Almere City de bal weg kan werken.
  • 3'
    Daar is even paniek achterin bij Almere City. Grote kopkans voor Collin Seedorf, maar hij raakt de bal niet goed.
  • 2'
    Vrije trap FC Eindhoven halverwege de helft van Almere City.
  • 1'
    Almere City trapt af en zoekt gelijk de diepte.
  • 1'
    De bal rolt in Almere. Almere City - FC Eindhoven is begonnen.
  •
    De spelers betreden het veld in Almere.
  •
    De videoscheidsrechter Jeroen Manschot is hij wordt bijgestaan door assistent Hessel Steegstra.
  •
    Marc Nagtegaal heeft vandaag de leiding over Almere City - FC Eindhoven. De grensrechters Maarten Ketting en Joris Westhof voltooien samen met vierde official Jesse Rozendal het arbitrale kwartet.
  •
    De reservespelers van FC Eindhoven zijn: Nino Fancito, Justin Ogenia, Pieter Bogaers, Jasper Dahlhaus, Lamine Diaby-Fadiga, Youness Mokhtar, Pjotr Kestens, Evan Rottier, Ozan Kökçü, Koen Oostenbrink, Yassine Azzagari en Moussa Sanoh
  •
    Opstelling FC Eindhoven: Jort Borgmans, Collin Seedorf, Mawouna Amevor, Jarno Janssen, Tibo Persyn, Sven van Doorm, Dyon Dorenbosch, Brian de Keersmaecker, Rodrigo Rêgo, Naoufal Bannis en Charles-Andreas Brym
  •
  •
    Bij het FC Eindhoven kiest Rob Penders voor het volgende basiselftal.
  •
    De reservespelers van Almere City zijn: Stijn Keller, Agil Etemadi, Joey Jacobs, Thomas Poll, Anthony Limbombe, Danny Post, Ilias Alhaft, Manel Royo, Rajiv van la Parra, Jeffry Puriel, Tyrese Noslin en Marcelencio Esajas
  •
    Opstelling Almere City: Nordin Bakker, Hamdi Akujobi, Damian van Bruggen, Théo Barbet, Jochem Ritmeester van de Kamp, Álvaro Peña, Jorrit Smeets, Stije Resink, Pascu, Lance Duijvestijn en Jeredy Hilterman
  •
  •
    In Almere moeten de volgende elf namen Almere City de Eredivisiedroom levend zien te houden.
  •
    Het is tijd om naar de opstellingen te kijken.
  •
    Met de 1-0 overwinning heeft FC Eindhoven zichzelf een goede uitgangspositie verschaft voor de tweede kwartfinale, maar is er nog niets beslist.
  •
    Eerder dit deze week trok FC Eindhoven dankzij Dyon Dorenbosch aan het langste eind. De middenvelder bezorgde zijn ploeg met de enige treffer van de wedstrijd een 1-0 overwinning.