Estadio El Sadar Pamplona (Iruñea), Spanje

Live verslag Osasuna - Real Madrid

DOELPUNT REAL MADRID!

• 44'
      Doelpunt! Osasuna 1, Real Madrid 2. Schot met links van Marco Asensio (Real Madrid) van heel dichtbij in de rechterbenedenhoek.
  • 44'
    Schot met rechts van Dani Ceballos (Real Madrid) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het doelgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Eduardo Camavinga.
  • 43'
      Darko Brasanac (Osasuna) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 43'
    Overtreding van Rubén García (Osasuna).
  • 43'
    Eduardo Camavinga (Real Madrid) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 42'
    Schot met rechts van Dani Ceballos (Real Madrid) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Rodrygo.
  • 38'
    Schot met links van David Alaba (Real Madrid) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Eder Militão.
  • 37'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Marco Asensio (Real Madrid) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Federico Valverde.
  • 34'
    Doelpoging van Federico Valverde (Real Madrid)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Karim Benzema.
  • 31'
    Buitenspel Osasuna. Darko Brasanac met de pass, maar Ante Budimir staat buitenspel.
  • 30'
    Corner voor Osasuna. De bal gaat via Eduardo Camavinga over de achterlijn.
  • 30'
    Doelpoging van Chimy Avila (Osasuna)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 30'
    Doelpoging van Rubén García (Osasuna)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 30'
    Doelpoging van Rubén García (Osasuna)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Jon Moncayola.
  • 28'
    Overtreding van Cote (Osasuna).
  • 28'
    Lucas Vázquez (Real Madrid) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 26'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Chimy Avila (Osasuna) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Rubén García.
  • 23'
    Buitenspel Real Madrid. Nacho met de pass, maar Rodrygo staat buitenspel.
  • 19'
    Doelpoging van Cote (Osasuna)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Chimy Avila.