Live verslag Real Madrid - Levante

• 90'
      Tweede helft afgelopen, Real Madrid 6, Levante 0.
  • 89'
    Doelpoging van Enis Bardhi (Levante)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Son.
  • 87'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Lucas Vázquez (Real Madrid) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Peter.
  • 86'
    Corner voor Real Madrid. De bal gaat via Daniel Cárdenas over de achterlijn.
  • 86'
    Schot met rechts van Mariano (Real Madrid) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Eduardo Camavinga.
  • 85'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Luka Jovic (Real Madrid) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Lucas Vázquez met een voorzet.
  • 84'
    Overtreding van José Luis Morales (Levante).
  • 84'
    Lucas Vázquez (Real Madrid) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 83'
    Buitenspel Levante. José Luis Morales met de pass, maar Son staat buitenspel.

DOELPUNT REAL MADRID!

• 67'
      Doelpunt! Real Madrid 5, Levante 0. Schot met links van Vinícius Júnior (Real Madrid) van heel dichtbij in het midden van het doel. Op aangeven van Karim Benzema.
  • 66'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Enis Bardhi (Levante) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts uit een directe vrije trap.
  • 65'
    Overtreding van Luka Modric (Real Madrid).
  • 65'
    Enis Bardhi (Levante) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 64'
      Roger Martí (Levante) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 61'
       Wissel bij Real Madrid. Mariano komt in het veld voor Rodrygo.
  • 60'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Alejandro Cantero (Levante) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Pepelu.
  • 58'
    Doelpoging van Pepelu (Levante)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Sergio Postigo met een kopbal.
  • 57'
    Buitenspel Real Madrid. Federico Valverde met de pass, maar Vinícius Júnior staat buitenspel.
  • 56'
       Wissel bij Levante. Alejandro Cantero komt in het veld voor Gonzalo Melero.
  • 56'
       Wissel bij Levante. Roger Martí komt in het veld voor Dani Gómez.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Rodrygo (Real Madrid) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Karim Benzema met een steekpass.
  • 53'
    Doelpoging van Dani Gómez (Levante)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van José Campaña.
  • 52'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van José Luis Morales (Levante) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts.
  • 50'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Pepelu (Levante) van buiten het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Son.
  • 49'
  • 49'
    Schot met rechts van Luka Modric (Real Madrid) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Karim Benzema.
  • 47'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Federico Valverde (Real Madrid) van buiten het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Luka Modric.
  • 46'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Enis Bardhi (Levante) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Pepelu.