Power Horse Stadium Almería, Spanje

Live verslag Almería - Valencia

DOELPUNT VALENCIA!

• 60'
      Doelpunt! UD Almería 2, Valencia 1. Schot met links van Samu Castillejo (Valencia) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek vanuit een dood spelmoment.
  • 59'
    Overtreding van Samú Costa (UD Almería).
  • 59'
    Samuel Lino (Valencia) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.

DOELPUNT ALMERíA!

• 57'
      Doelpunt! UD Almería 2, Valencia 0. Kopbal van Srdjan Babic (UD Almería) vanaf de rechterkant van het doelgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Lucas Robertone met een voorzet uit een corner.
  • 57'
    Corner voor UD Almería. De bal gaat via Hugo Guillamón over de achterlijn.
  • 53'
    Hugo Duro (Valencia) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 53'
    Overtreding van Gonzalo Melero (UD Almería).
  • 52'
    Corner voor UD Almería. De bal gaat via Mouctar Diakhaby over de achterlijn.
  • 52'
    Doelpoging van Luis Suárez (UD Almería)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Gonzalo Melero.
  • 51'
    Schot met rechts van Arnau Puigmal (UD Almería) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 50'
    Buitenspel UD Almería. Srdjan Babic met de pass, maar Luis Suárez staat buitenspel.
  • 50'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Mouctar Diakhaby (Valencia) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Samu Castillejo met een voorzet vanuit een dood spelmoment.