Live verslag Betis - Barcelona

EIGEN DOELPUNT!

DOELPUNT BARCELONA!

• 64'
      Doelpunt! Real Betis Sevilla 0, Barcelona 1. Schot met rechts van Raphinha (Barcelona) van heel dichtbij in het midden van het doel. Op aangeven van Alejandro Balde vanuit een dood spelmoment.
  • 64'
    Overtreding van Aitor Ruibal (Real Betis Sevilla).
  • 64'
    Gavi (Barcelona) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 62'
    Buitenspel Real Betis Sevilla. Abner met de pass, maar Juanmi staat buitenspel.
  • 62'
       Wissel bij Real Betis Sevilla. Juanmi komt in het veld voor Nabil Fekir , die niet verder kan door een blessure.
  • 61'
       Wissel bij Real Betis Sevilla. Andrés Guardado komt in het veld voor William Carvalho.
  • 61'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Ronald Araújo (Barcelona) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de rechterbovenhoek uit een corner.
  • 60'
    Corner voor Barcelona. De bal gaat via Luiz Felipe over de achterlijn.
  • 58'
  • 58'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Raphinha (Barcelona).
  • 56'
    Buitenspel Barcelona. Raphinha met de pass, maar Jules Koundé staat buitenspel.
  • 55'
    Overtreding van Luiz Henrique (Real Betis Sevilla).
  • 55'
    Frenkie de Jong (Barcelona) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 55'
    Schot met links van Nabil Fekir (Real Betis Sevilla) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Luiz Henrique.
  • 52'
    Sergio Busquets (Barcelona) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 52'
    Overtreding van William Carvalho (Real Betis Sevilla).
  • 49'
    Buitenspel Real Betis Sevilla. Luiz Henrique met de pass, maar Nabil Fekir staat buitenspel.
  • 48'
  • 48'
  • 48'
    Doelpoging van Raphinha (Barcelona)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 47'
    Schot met links van Pedri (Barcelona) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Alejandro Balde.