Estadio de Vallecas Madrid, Spanje

Live verslag Vallecano - Real Madrid

DOELPUNT VALLECANO!

• 66'
    Doelpunt! Rayo Vallecano 3, Real Madrid 2. Óscar Trejo (Rayo Vallecano) benut de penalty met een Schot met rechts in de rechterbenedenhoek.
  • 66'
  • 66'
    Beslissing VAR: beslissing gewijzigd.
  • 65'
    Wedstrijd onderbroken (Rayo Vallecano)..
  • 64'
      Daniel Carvajal (Real Madrid) krijgt een gele kaart vanwege hands.
  • 64'
  • 64'
    Beslissing VAR: penalty Rayo Vallecano.
  • 63'
    Strafschop veroorzaakt door Daniel Carvajal (Real Madrid) met een handsbal in het strafschopgebied.
  • 62'
    Corner voor Real Madrid. De bal gaat via Fran García over de achterlijn.
  • 60'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Fran García (Rayo Vallecano) van buiten het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Isi Palazón.
  • 59'
      Luka Modric (Real Madrid) krijgt een gele kaart.
  • 58'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Sergio Camello (Rayo Vallecano) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Fran García met een voorzet.
  • 56'
  • 55'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Daniel Carvajal (Real Madrid).
  • 54'
    Corner voor Rayo Vallecano. De bal gaat via Daniel Carvajal over de achterlijn.
  • 54'
    Overtreding van Aurélien Tchouaméni (Real Madrid).
  • 54'
    Santi Comesaña (Rayo Vallecano) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 51'
  • 50'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Álvaro García (Rayo Vallecano).
  • 49'
    Doelpoging van Santi Comesaña (Rayo Vallecano)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 48'
    Hands van Marco Asensio (Real Madrid).
  • 47'
      Óscar Trejo (Rayo Vallecano) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 47'
    Éder Militão (Real Madrid) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 47'
    Overtreding van Óscar Trejo (Rayo Vallecano).
  • 47'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Rodrygo (Real Madrid) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Marco Asensio.