•
    Wedstrijd afgelopen, Real Madrid 1, Athletic de Bilbao 1.

DOELPUNT REAL MADRID!

• 71'
    Doelpunt! Real Madrid 1, Athletic de Bilbao 1. Karim Benzema (Real Madrid) benut de penalty met een Schot met rechts in het midden van het doel.
  • 70'
      Yuri Berchiche (Athletic de Bilbao) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 70'
    Strafschop veroorzaakt door Yuri Berchiche (Athletic de Bilbao) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 70'
    Strafschop Real Madrid. Éder Militão lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 69'
    Overtreding van Gorka Guruzeta (Athletic de Bilbao).
  • 69'
    Rodrygo (Real Madrid) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 68'
    Buitenspel Athletic de Bilbao. Aitor Paredes met de pass, maar Alex Berenguer staat buitenspel.
  • 67'
    Corner voor Real Madrid. De bal gaat via Aitor Paredes over de achterlijn.
  • 67'
    Doelpoging van Rodrygo (Real Madrid)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Toni Kroos.
  • 66'
       Wissel bij Athletic de Bilbao. Unai Vencedor komt in het veld voor Mikel Vesga , die niet verder kan door een blessure.
  • 66'
  • 65'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Mikel Vesga (Athletic de Bilbao).
  • 64'
    Corner voor Athletic de Bilbao. De bal gaat via Dani Carvajal over de achterlijn.
  • 63'
  • 63'
       Wissel bij Athletic de Bilbao. Oier Zarraga komt in het veld voor Ander Herrera.
  • 63'
       Wissel bij Athletic de Bilbao. Alex Berenguer komt in het veld voor Nico Williams.
  • 62'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Nico Williams (Athletic de Bilbao).
  • 59'
    Doelpoging van Oihan Sancet (Athletic de Bilbao)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 57'
       Wissel bij Real Madrid. Aurélien Tchouaméni komt in het veld voor Eduardo Camavinga.
  • 57'
       Wissel bij Real Madrid. Marco Asensio komt in het veld voor Dani Ceballos.
  • 56'
      Oihan Sancet (Athletic de Bilbao) krijgt een gele kaart.
  • 56'
    Oihan Sancet (Athletic de Bilbao) gaat naar de grond, maar de scheidsrechter gaat er niet in mee en geeft aan dat er doorgespeeld moet worden.
  • 56'
    Schot met rechts van Iñaki Williams (Athletic de Bilbao) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Oihan Sancet met een steekpass.
  • 54'
      Dani Ceballos (Real Madrid) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 54'
    Ander Herrera (Athletic de Bilbao) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 54'
    Overtreding van Dani Ceballos (Real Madrid).
  • 53'
    Oihan Sancet (Athletic de Bilbao) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 53'
    Overtreding van Éder Militão (Real Madrid).
  • 51'
    Overtreding van Dani Vivian (Athletic de Bilbao).
  • 51'
    Vinícius Júnior (Real Madrid) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.

DOELPUNT ATHLETIC CLUB!

• 48'
      Doelpunt! Real Madrid 0, Athletic de Bilbao 1. Schot met rechts van Oihan Sancet (Athletic de Bilbao) vanaf de rechterkant van het doelgebied in de rechterbenedenhoek.
  • 48'
    Schot met rechts van Oihan Sancet (Athletic de Bilbao) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Óscar De Marcos.