Live verslag Getafe - Osasuna

DOELPUNT GETAFE!

DOELPUNT OSASUNA!

• 50'
      Doelpunt! Getafe 2, Osasuna 1. Kopbal van José Ángel Carmona (Getafe) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Diego Rico met een voorzet.
  • 49'
    Buitenspel Osasuna. Rubén Peña met de pass, maar Ante Budimir staat buitenspel.
  • 49'
  • 48'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Jaime Mata (Getafe).
  • 47'
    Corner voor Getafe. De bal gaat via Sergio Herrera over de achterlijn.
  • 47'
    Schot met rechts van Borja Mayoral (Getafe) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek..
  • 47'
    Doelpoging van Borja Mayoral (Getafe)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt..
  • 46'
    Juanmi Latasa (Getafe) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 46'
    Overtreding van Jorge Herrando (Osasuna).
  • 46'
    Juanmi Latasa (Getafe) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 46'
    Overtreding van Juan Cruz (Osasuna).
  • 45'
      Tweede helft begint Getafe 1, Osasuna 1.

• 44'
      Doelpunt! Getafe 1, Osasuna 1. Schot met rechts van Iker Muñoz (Osasuna) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Aimar Oroz uit een corner.
  • 44'
    Doelpoging van David García (Osasuna)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Chimy Avila met een voorzet.
  • 43'
    Corner voor Osasuna. De bal gaat via Domingos Duarte over de achterlijn.
  • 43'
    Overtreding van Borja Mayoral (Getafe).
  • 43'
    Iker Muñoz (Osasuna) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 42'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Chimy Avila (Osasuna) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links..