Engelaar: "Wil ook in het buitenland slagen"

11 april 2009, 11:30

Orlando Engelaar hoeft niet per se terug naar de Eredivisie. De middenvelder verruilde vorig jaar FC Twente voor Schalke 04 en omdat hij in Gelsenkirchen weinig indruk maakt, nemen de geruchten over een vertrek toe. Onder meer PSV en Ajax zouden interesse hebben, maar Engelaar zelf wil nog steeds slagen bij Schalke.

"Ik heb niets van PSV en Ajax gehoord. Toen de geruchten opdoken heb ik erover nagedacht. Maar ik ben nog geen jaar hier, wil laten zien dat ik in het buitenland kan slagen. Als het bij Schalke is, zou dat mooi zijn. Ergens anders kan ook. Kijk PSV en Ajax zijn prachtige clubs en het lijkt me mooi om een keer kampioen te worden. Maar misschien dat er nog meer interesse komt. Ach, ik houd me er niet echt mee bezig, heb andere dingen aan mijn hoofd", zegt Engelaar in Sportweek.

Eén van de dingen die Engelaar momenteel aan zijn hoofd heeft, is de manier waarop de aanhang van Schalke met hem om gaat. De middenvelder wordt vaak uitgefloten. "Soms denk ik: fuck jullie allemaal, als jullie het niet in me zien zitten dan ga ik toch lekker weg. Ik heb ook mijn trots, er is een grens. Maar meestal denk ik: fuck ik zal jullie wat laten zien", zegt de international, die een langer verblijf in Gelsenkirchen niet uitsluit. "Het hangt van de nieuwe trainer af. Als hij meteen zegt dat hij het niet in me zien zitten dan is het misschien beter dat onze wegen scheiden. Als hij zegt: 'Ik weet wat jij kan', dan wil ik dolgraag het tegendeel van iedereen bewijzen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen