Plek in Oranje-selectie zegt Emanuelson weinig

29 juli 2010, 02:01

Het nieuws dat hij tot de selectie van Nederland voor het oefenduel met Oekraïne behoorde, kon Urby Emanuelson woensdag amper opvrolijken. De linkspoot van Ajax hoorde het nieuws pas na de wedstrijd tegen PAOK Saloniki, van journalisten. Erg enthousiast kon hij er, na het gelijkspel tegen de Grieken, niet van worden.

"Euhm. Leuk", stamelde Emanuelson tegen FCUpdate.nl. toen hem gevraagd werd naar zijn rentree in Oranje. "Ik hoorde het net pas, tijdens een ander interview. Maar alle WK-gangers blijven thuis, toch? Tsja. Natuurlijk is het leuk om er bij te zitten, op deze manier krijg ik in ieder geval weer eens kans om mezelf te laten zien aan de bondscoach. Maar ik had natuurlijk liever twee maanden geleden bij de selectie gezeten, dan nu", verwijst hij naar het WK, dat aan zijn neus voorbij ging. 

"Of het voelt als mosterd na de maaltijd, om na een gemist WK zo'n oefenduel te mogen spelen. Haha, misschien een beetje. Maar ik ben er wel blij mee, hoor. Alleen overheerst nu nog de teleurstelling van het gelijkspel tegen PAOK. Als je me hier over twee weken naar vraagt, is het gevoel misschien heel anders", besluit hij.

De 24-jarige Emanuelson heeft tot dusver elf interlands achter zijn naam staan. Zijn laatste optreden in Oranje dateert van 6 februari 2008, tegen Kroatië (0-3).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen