Basisdebuut Yoshida, weinig zorgen Van Arum

12 november 2010, 17:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Zondag 14.30 uur staat in de Koel een belangrijke wedstrijd op het programma. VVV Venlo kruist dan de degens met Vitesse. Beide clubs hebben de punten hard nodig om de nacompetitieplaatsen te verlaten. De Japanse verdediger Maya Yoshida start voor het eerst in de basis bij de thuisclub, ten koste van Ferry de Regt.

Jorge Chula viel vorige week in Tilburg, waar glansrijk met 4-1 werd gewonnen van Willem II, uit met een lichte knieblessure. De Portugees is niet fit genoeg om in actie te kunnen komen tegen de Gelderlanders. Ook de langgeblesseerden Rachid Ofrany, Rick Verbeek, Brian Linssen en Kevin Begois zijn niet inzetbaar. Of Balazs Toth kan meespelen is nog twijfelachtig. De Hongaar heeft koorts, meldt De Limburger.

Ook tegenstander Vitesse heeft een zieke in de selectie. Lasse Nilsson lag vrijdag met griep op bed. De Zweed kan waarschijnlijk wel spelen. Als dat niet zo is, wordt hij vervangen door Wiljan Pluim, weet De Gelderlander.

Verder heeft interim-coach Hans van Arum, die volgende week het hoofdtrainerschap overdraagt aan Albert Ferrer, weer de beschikking over Nemanja Matic en Alexander Büttner. Beide misten eerder deze week de bekerwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys, maar zijn fit genoeg voor een basisplek. Vitesse heeft weinig absenten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen