FC Den Bosch voortaan Besloten Vennootschap

23 december 2010, 17:52   Bijgewerkt: 23 december 2010, 18:09

“De vereniging FC Den Bosch wordt een BV met aandelen”, zo luidt één van de speerpunten in de wijze mannen, het rapport dat door een onafhankelijke commissie is opgemaakt en ertoe moet leiden dat FC Den Bosch weer helemaal gezond wordt, zo meldt het Brabants Dagblad.

Den Bosch heeft onder meer een schuld van 1,6 miljoen euro bij de gemeente. Deze moet binnen vijf jaar zijn afgelost met het uitvoeren van maatschappelijke activiteiten. Verder moet het erfpachtrecht op de Jan Sluytersstraat, de locatie van de Bossche jeugdafleiding, worden verkocht, wat 1,5 tot 2 miljoen euro zal opleveren. De jeugd gaat voortaan bij Stadion de Vliert trainen en spelen. De commissie vraagt zich wel af of de jongste geledingen in de jeugdopleiding moeten blijven bestaan. 

Ook komt er een algemeen manager, die de dagelijkse gang van zaken binnen de club leidt. Ten slotte wordt direct na dit seizoen het stadion verbouwd, waardoor er meer sponsorruimte beschikbaar moet komen.

Over het afgelopen boekjaar maakte Den Bosch 610.000 euro verlies, waardoor het eigen vermogen afnam tot ruim 4,6 miljoen euro negatief.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen