Roda JC blijft zoeken naar vertrouwen

Ger
10 december 2006, 12:22

Met zes punten uit de laatste acht wedstrijden maakt Roda JC een zwakke reeks in de eredivisie door. De Limburgse formatie incasseerde vrijdagavond in de slotminuten een nederlaag bij SC Heerenveen. "Als we binnenkort opnieuw op zo'n manier onderuit gaan, dan gaat het serieus in de hoofden van de spelers zitten", waarschuwt Adil Ramzi in gesprek met FCUpdate.nl.

"Het was bij Heerenveen weer hetzelfde liedje", verzucht de Marokkaanse middenvelder. "Het heeft puur met discipline te maken. We hebben dit seizoen al vaker punten onnodig weggeven. Als we ons minder sterk voelen in een wedstrijd, zoals tegen Heerenveen, dan moeten we er een gelijkspel uit slepen. Bovendien moeten we aan het eind van de wedstrijd niet in paniek raken. Dit is dus stevig balen."

Ramzi merkt dat de slechte resultaten inmiddels knagen aan het vertrouwen van de spelersgroep. "Ik vind het heel erg jammer dat we er maar niet in slagen om uit deze dip te komen. Een overwinning is goed voor het vertrouwen. Als we binnenkort opnieuw op zo'n manier onderuit gaan, dan gaat het serieus in de hoofden van de spelers zitten. Zeker bij de verdedigers. Goed verdedigen is immers een kunst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen