Juventus-jongeling Palladino aast op kans

Ger
21 maart 2007, 11:11   Bijgewerkt: 21 maart 2007, 11:25

Door een financieel steuntje van hoofdsponsor Fiat werden de spitsen Frederic Kanouté, Nikola Zigic en Peter Crouch al in verband gebracht met Juventus. Jongeling Raffaele Palladino stond de laatste weken echter op en profileerde zich als spits voor de toekomst.

Palladino aast bij de club uit Turijn op een succesvolle carrière. Verwacht wordt dat Frans international David Trezeguet aan het eind van dit seizoen bij de Bianconeri vertrekt en de 21-jarige spits staat klaar om in zijn voetsporen te treden. Of dat ook gaat gebeuren is de vraag aangezien er door Juventus druk naar een vervanger gezocht wordt. "Voor een jonge speler zoals ik is het cruciaal om veel te spelen om als voetballer te groeien", liet hij optekenen. "Het doet me dan ook pijn dat Juventus op zoek is naar nieuwe spitsen voor het volgende seizoen."

De voormalig aanvaller van Salernitana word beschouwd als één van de grootste Italiaanse talenten op dit moment. Palladino liet op maandag zien, in de wedstrijd tegen Triestana, dat hij inderdaad grote potentie heeft. De onder-21 international nam toen drie doelpunten voor zijn rekening. In totaal scoorde Palladino dit seizoen acht keer in de Serie B.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen