Van der Linden verlaat FC Groningen

Ger
21 maart 2007, 14:02   Bijgewerkt: 21 maart 2007, 14:16

Antoine van der Linden en FC Groningen gaan na dit seizoen niet met elkaar door. Het aflopende contract van de verdediger zal niet worden verlengd. Zowel Van der Linden als FC Groningen vinden het beter om de wegen vanaf de zomer van 2007 te laten scheiden. De geboren Rotterdammer heeft er in Groningen dan vier seizoenen opzitten. 

"Ik heb hier vier jaar met veel plezier gespeeld, maar ik wil nog één keer de kans aangrijpen om ergens anders te voetballen. Wat het zal worden, weet ik nu nog niet. Het is wel goed dat er nu duidelijkheid is en dat mijn toekomst dus niet meer bij FC Groningen zal liggen", legt Van der Linden uit op de website van Groningen. 

Algemeen directeur Hans Nijland legt uit waarom de club niet doorgaat met de speler. "Wij hebben aan het begin van het seizoen gepoogd het aflopende contract van Van der Linden te verlengen, maar dat is niet gelukt. Daarna zijn wij ons gaan oriënteren en wij vinden het nu beter uit te zien naar een andere bezetting van de linkervleugelpositie in de verdediging. Nu we definitief van elkaar weten waaraan we toe zijn, zullen wij onze zoektocht naar een nieuwe linksbenige verdediger verder uitbreiden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen