Hitzfeld: "Ons spel was verschrikkelijk"

Ger
22 april 2007, 10:40   Bijgewerkt: 22 april 2007, 12:16

Bayern München speelt na de nederlaag bij VfB Stuttgart (2-0) geen rol meer in de Duitse titelstrijd. De Braziliaan Cacau dompelde FC Hollywood in rouw door twee keer te scoren binnen drie minuten. Bayern-coach Ottmar Hitzfeld is teleurgesteld over het optreden van zijn ploeg.

"Ons spel was simpelweg verschrikkelijk", laat de oefenmeester weten. "Het was een grote teleurstelling. We missen duidelijk wat talent, maar we hadden meer moeten bereiken met dit team. De spelers hebben nagelaten om vechtlust te tonen. We zijn niet gewend om vierde te zijn. Normaal gesproken speelt Bayern om de eerste plaats. Er is een gebrek aan motivatie en een angst om te verliezen."

Doelman Oliver Kahn toonde zich eveneens kritisch. "Ik was zeer verrast over ons spel voor de rust. Je moet erg ver terug in de tijd om nog zo'n slechte eerste helft van Bayern tegen te komen. Na de eerste goal was iedereen de weg kwijt. Je kan je hoofd niet laten hangen na één doelpunt. Dan incasseer je een tweede en dat is precies wat ons is overkomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen