Huysegems: "Ik wil ongelijk Bosz bewijzen"

13 april 2007, 14:28

Stein Huysegems maakt een moeizaam seizoen door bij Feyenoord. De Belg kwam naar de Kuip als vervanger van Salomon Kalou, maar zit de laatste weken steevast op de bank. Toch blijft Huysegems positief. "Als ik nu mijn beste vorm te pakken krijg, kan ik er nog een mooi seizoen van maken", zegt hij in het Belgische Sportwereld

Huysegems pendelt eigenlijk al vrijwel het gehele seizoen tussen de basis en de bank. Eind vorig jaar kende hij een sterke fase, maar na de winterstop verdween hij al snel weer uit de basis. Als klap op de vuurpijl kreeg hij vervolgens ook nog eens te horen dat Peter Bosz alle spelers die in de zomer gekomen waren, achteraf liever niet gehaald had. Dat was geen prettig nieuws, vertelt Huysegems.

Ondanks alles hoopt Huysegems nog iets van het seizoen te kunnen maken. "Ik hoop de play-offs te halen. Momenteel staan we op een vijfde plaats, maar Heerenveen zit ons op de hielen. Op de laatste speeldag spelen we uit bij Heerenveen. Dat kan de match van het jaar worden. In de heenmatch wonnen we met 4-3 en maakte ik twee goals. Schitteren in de play-offs en opnieuw geselecteerd worden voor de Rode Duivels, het zou fantastisch zijn. Als ik nu mijn beste vorm te pakken krijg, kan ik er nog een mooi seizoen van maken. In elk geval wil ik volgend jaar constanter presteren. Feyenoord heeft de echte Huysegems nog niet gezien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen