Wenger hekelt kort lontje van Lehmann

Ger
23 april 2007, 09:38   Bijgewerkt: 23 april 2007, 10:06

Arsenal-doelman Jens Lehmann liep zaterdag tijdens het 2-2 gelijkspel met Tottenham Hotspur weer eens tegen een kaart aan. De Duitser gaf Tottenham Hotspur-aanvaller Dimitar Berbatov een elleboog nadat hij geprovoceerd werd.

Arsenal-coach Arsene Wenger heeft aangegeven dat het korte lontje van zijn doelverdediger de Londenaren op bepaalde momenten parten speelt. "Zijn temperament is een probleem", legt Wenger aan SkySports uit. "De tijd die we verloren voordat Spurs de hoekschop kon nemen, heeft een invloed gehad op de wedstrijd. Ik vind dat je met een corner niet te veel tijd moet nemen, omdat de concentratie bij de spelers dan afneemt."

Na het incident met Lehmann zette Robbie Keane de Spurs uit de hoekschop op voorsprong. Wenger geeft aan dat Lehmann's gedrag niet goed te praten is, maar dat hij wel het idee heeft dat de keeper minder bescherming geniet dan de keepers van Arsenal's concurrenten.

"Ik heb over het algemeen het idee dat Jens niet zo goed door de scheidsrechter in bescherming wordt genomen", merkt de oefenmeester op. Of Lehmann volgend jaar nog in het Emirates-stadion keept is nog niet zeker. De 36-jarige doelman wil zijn contract met twee jaar verlengen, Arsenal wil de verbintenis slechts met één jaar voortzetten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen