Debuut Douglas en rentree Demouge bij Willem II

8 september 2007, 11:00

Darl Douglas heeft zijn eerste wedstrijd gespeeld in het shirt van Willem II. De aanvaller, die anderhalve week geleden overkwam van het Portugese Marítimo Funchal, deed vrijdagavond mee in een oefenwedstrijd tegen Germinal Beerschot Antwerpen. Willem II verloor met 4-3, maar toch was Douglas niet ontevreden.

"Ik heb voor mezelf in ieder geval een paar goede dingen gezien. Er zaten er paar aardige acties bij. Ik voel me goed bij Willem II, vanaf de eerste dag ben ik prima opgevangen. En ik merk nu dat ik elke dag sterker word", zegt hij tegen Tricolores TV

Naast Douglas speelde ook Frank Demouge mee in de wedstrijd tegen de Belgen, die overigens met 4-3 verloren ging. Voor de spits betekende dit een rentree na wekenlang blessureleed. "Ja, het is voor het eerst sinds vijf of zes weken dat ik op het veld sta. Ik heb nu twintig minuutjes gespeeld, altijd lekker om weer te voetballen. Maar ik heb natuurlijk nog een conditionele achterstand."

Douglas en Demouge kwamen niet tot scoren. De Tilburgse treffers tegen GB Antwerpen kwamen op naam van Mohamed Messoudi (2) en Niels Vorthoren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen