Groningen haalt De Roover als opvolger Silva

22 januari 2008, 16:31   Bijgewerkt: 22 januari 2008, 17:11

FC Groningen heeft niet lang nodig gehad om een vervanger te vinden voor Bruno Silva, die de overstap maakt naar Ajax. De ploeg van trainer Ron Jans neemt de 23-jarige Belg Sepp de Roover per direct over van Sparta. De jeugdinternational tekent een contract tot de zomer van 2010, met de optie voor nog twee seizoenen.

Naar verluidt betaalt FC Groningen zo'n driekwart miljoen euro voor de verdediger, die ook in de belangstelling stond van diverse Belgische topclubs. "We zitten met FC Groningen in een zeer belangrijke fase van de competitie en dan is het prettig dat we ons direct hebben weten te versterken met een nieuwe verdediger na het vertrek van Bruno Silva naar Ajax. Wij volgden De Roover al langer en hij kwam dus reeds voor op een lijstje dat we hadden. Met het aantrekken van deze jonge verdediger tonen we aan dat we ons huiswerk doen", zegt algemeen directeur Hans Nijland.

"Sepp is een snelle jongen met aanvallende impulsen. De Roover is jong en gretig en dat past in onze filosofie. Hij is bovendien zeer gedreven om voor FC Groningen te gaan spelen en dat soort spelers zien wij hier graag", vervolgt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen