Janssen excuseert zich: "Ik dacht niet meer na"

Koen Freriks
9 maart 2008, 11:19   Bijgewerkt: 9 maart 2008, 12:28

Theo Janssen heeft zijn excuses aanngeboden voor zijn werkweigering op zaterdagavond. De middenvelder van Vitesse vertrok vlak voor de wedstrijd Excelsior-Vitesse (1-2) naar huis, nadat hij hoorde dat hij niet in de basis stond. 

Een domme, emotionele actie, zo redeneert Janssen achteraf. "Allereerst wil ik mijn excuses aanbieden aan de supporters en mijn collega's", zegt hij op de website van de Arnhemmers. "Mijn teleurstelling was na een eerdere toezegging van de trainer op een basisplaats zo groot, dat ik het niet kon verkroppen dat ik zonder uitleg ineens gepasseerd werd. In mijn emotie dacht ik niet meer na en ben ik naar huis gegaan. En dat spijt me. Met name richting het team en de supporters. Gelukkig hebben we gewonnen. Ik wil heel graag voor Vitesse spelen en ik ga mijn stinkende best doen om dat te bewerkstelligen."

De clubleiding van Vitesse zal er geen drama van maken. "Onze trainer is heel ervaren en zal professioneel met Theo de draad weer oppakken, want dat is het beste voor Vitesse. Bovendien vindt hij Theo een mooi mens, dus alle voorwaarden zijn aanwezig om dit voorval snel achter ons te laten. We moeten overgaan tot de orde van de dag en die is dat we ons gezamenlijk in zetten om die negende plaats vast te houden. Dinsdag is er een gesprek tussen de trainer, Theo en mijn persoon. "

Janssen is inmiddels een boete opgelegd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen